⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

Şu frankfurtu yenmiş olsak bu kuşların seçim sonucu beraberlikleri ile her şey o kadar bize dönük olurdu ki vurup vurup gecerdik ama frankfurt biraz psikolojik hasar bıraktı ben de. Artık milletin ağzına ligde kazanıyorlar hakemler bıdı bıdı laflarını vermememiz lazım. Ama işte okan sağolsun tepsiyle götürüyor önlerine. Neyse canı sağolsun diyelim keşke iki tarafıda götürebilen bir adam olsaydı çok isterdim 3 kere şampiyon olup böyle bir avrupa karnesi olması insanı vicdani olarak çıkmaza sokuyor çık gitte diyemiyorsun.

images

Galatasaray icin diyorsun degil mi?
(Yapmasam olmazdi :) )
Konya halinden memnum hocam , zaten Rams Parkta kendine 0 puan yazmistir bile.

Bizim Frankfurttan olusan kotu hava ve Okan hocamin ustundeki baski gitmesi icin, Fenerin puan kayip ettigi hafta 3 puan alirsak tekrar otlar yeserir

Konya halinden memnum hocam , zaten Rams Parkta kendine 0 puan yazmistir bile.

Bizim Frankfurttan olusan kotu hava ve Okan hocamin ustundeki baski gitmesi icin, Fenerin puan kayip ettigi hafta 3 puan alirsak tekrar otlar yeserir
Moral bulmak icin bulunmaz firsat tabii ki, goygoyu kenara koyayim.

Ama her zaman boyle maclarda o kadar rahat oyun oynmadik. Frankfurt maci yuzunden ama hoca bir sure ciddi surat ve stres altinda olacak+ hirs yapacaktir.

Fenerin fikstur de kolay degil, iceride antalyayi yener yenmesine ama sansum deplasmani ne olacak mesela, arkabhaceler koc olmayinca farklilasir mi mesela?

Okan hocanin cok luksu yok, yapmasi gereken yenemiyorsa yenilmemekti frankfurta, klasik avrupa maci senaryosu -ikinci yariya kalmadan darmadagan olduk ve reaksiyonveremedi.

Liverpooldan puan cikarmak ve ligde fire vermemek zorunda - asiri agresif olacaktir saha kenarinda.

Moral bulmak icin bulunmaz firsat tabii ki, goygoyu kenara koyayim.

Ama her zaman boyle maclarda o kadar rahat oyun oynmadik. Frankfurt maci yuzunden ama hoca bir sure ciddi surat ve stres altinda olacak+ hirs yapacaktir.

Fenerin fikstur de kolay degil, iceride antalyayi yener yenmesine ama sansum deplasmani ne olacak mesela, arkabhaceler koc olmayinca farklilasir mi mesela?

Okan hocanin cok luksu yok, yapmasi gereken yenemiyorsa yenilmemekti frankfurta, klasik avrupa maci senaryosu -ikinci yariya kalmadan darmadagan olduk ve reaksiyonveremedi.

Liverpooldan puan cikarmak ve ligde fire vermemek zorunda - asiri agresif olacaktir saha kenarinda.
Liverpool maci icin de guzel olur su maci yenmemiz

Tandem ne olacak acaba

Apokerim-singo mu izleyecegiz mesela

Yoksa eren/jakobs-apo-sancehz-singo mu gorecegiz

İcardi mi baslatacak baris mi.

Avrupa’da kötüyüz lig benim için önemli değil
Umarım kaybederiz Okan buruk gider

adamlar 3 kere takildi ama biz simdi aksam kazanirsak puan farki sadece 6 oluyor

bir tek ben mi bu durumdan tatmin olmuyorum yav

cok az sanki

adamlar 3 kere takildi ama biz simdi aksam kazanirsak puan farki sadece 6 oluyor

bir tek ben mi bu durumdan tatmin olmuyorum yav

cok az sanki
Nasil 8 falan degil yav diyor insan.

Ama 6 hafta oldu daha, simdiden "tum maclari kazanirsak sampiyonuz ,icerde disardi Galatasarayi yenersek" modu acildi

"Euroleague ne zaman ya" modu acildi.

Daha eylul bitmedi:)

Bana gore moralsiz ve stresli bir ortam olacakti ama fenerbahce gene taraftarin modunu yukseltti.

nasıl dağılacak mehmet mehmetov

haftaya yine şamp ligi var
Olsun?

Benim adima frankfurt maci skordan bagimsiz ,oyundan bagimsiz olarak sadece maglubiyet olarak sahsi hayalim olan ilk 8 i bitirdi. Artik tek net hedef ilk 24.

Ve hala gayet ulasilabilir hedef. Bende de karamsarlik var sahda izledigimi hatirladikca, kontrolu kaybedip maca etki etmeyen teknik ekip gordukce ama "eyvah" modunu anlamiyorum.

İlk 24 sansimiz bittigi gun tonum degisir yorum olarak ama o gun gelene kadar gormek lazim.sabri zorlayan bir durum ama oyle olmak lazim.

Lig daha bile erken elimize dusebilir cunku bu sene.

Frankfurt maçı tüm modumu düşürdü. Bugün kazansak 6 puan fark açacağız ama hiç heyecanım yok. Bu kadar para döküp sadece ligde kazanmak kesmiyor artık.

Geri
Üst Alt