⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

bizim için avrupa önemli diyen taraftarların maçı izlemesine gerek yok

Herzamanki gibi ilk golü bulana dek canimiz cikacak,sonrada tedirgin olacagiz, iki gelmese acaba gol yermiyiz diye. Böyle bir kadro ile cektimiz derde bak. Tank gibi ezmemiz gerek gelen gideni Skor olarak ve en önemlisi futbol olarak ama antremanda ne yaptimiz belli olmadidi icin berbat bir futbol bizi bekliyor.

Sane ve Icardi için son şans ilk 11'de, performans gelmezse hemen devrede değişmeli. Kusura bakmasınlar (!).

Keşke şu vedat muriçi alsaydık, elimizde kontenjan olmasına rağmen hiç bir şey yapmadılar göz göre göre, ilkay sonrası koca bir 10 gün hiç oldu gitti sırf icardi efendiye yer açılacak diye. Onu geçtim 2.lig'den bile adam gelmesine razıydım bu icardinin toparlaması belli ki baya zaman alacak kendiside pek istekli değil zaten. Şuan tek forveti var takımın şaka gibi, o da sakat.

Keşke şu vedat muriçi alsaydık, elimizde kontenjan olmasına rağmen hiç bir şey yapmadılar göz göre göre, ilkay sonrası koca bir 10 gün hiç oldu gitti sırf icardi efendiye yer açılacak diye. Onu geçtim 2.lig'den bile adam gelmesine razıydım bu icardinin toparlaması belli ki baya zaman alacak kendiside pek istekli değil zaten. Şuan tek forveti var takımın şaka gibi, o da sakat.
Adam duba gibi olmuş durumda hala maça çıkıyor, komedi.

Adam duba gibi olmuş durumda hala maça çıkıyor, komedi.

İşler azcık olumlu gitse çift forvete sokacak bizi korkudan sokmuyor ilk defa taraftar korkusu icardi korkusundan ağır bastı herife, ama gümbür gümbür geliyor zaten çift forvet. 1 2 gol atarsa o duba haliyle yandık.

Geri
Üst Alt