Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.696
- 7.333
- 1.843
uğurcan-singo-sanchez-apokerim-sallai-jakobs-lemina-torreira-ilkay-yunus-osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maça mı gitmesinler?peh bu takım iyice fbleşiyor ben bıktım artık.Pzt de şimdi konyaya 3 atarız Okan tribüne çağrılır yok başarılar gelip geçer tezahüratları falan , rezil bir kulüp oluyoruz artık
Skoru aldıktan sonra yuhalanmalılarpeh bu takım iyice fbleşiyor ben bıktım artık.Pzt de şimdi konyaya 3 atarız Okan tribüne çağrılır yok başarılar gelip geçer tezahüratları falan , rezil bir kulüp oluyoruz artık
tepki göstermeyecek olanlar gitmesin.Biletler biraz yavaş gitseydi buna umudum olurdu da yine pembe g.tlu herifler hemen toplamış biletleri gibi duruyormaça mı gitmesinler?
Ona bile gerek yok ya çıktıkları gibi yuhalasınlar.Sanki konyayı yenmek için taraftar desteği lazım 300mlik takıma , bir zahmet yensinler onları daSkoru aldıktan sonra yuhalanmalılar
taraftarlık allahtan sizler gibilere kalmadı yoksa bu camia bugüne kadar böyle gelemezditepki göstermeyecek olanlar gitmesin.Biletler biraz yavaş gitseydi buna umudum olurdu da yine pembe g.tlu herifler hemen toplamış biletleri gibi duruyor
senin gibi gsliye..Skoru aldıktan sonra yuhalanmalılar
taraftarlık benim gibilerdeyken zaten bu kulübün duruşu falan vardı.Benim gibiler bırakınca işte artık hani bilmeden senin gibiler demeyeyim de haketmeyen,tepki vermeyen,her boku alkışlayan fbli kafa yapılı kişilere kaldı.taraftarlık allahtan sizler gibilere kalmadı yoksa bu camia bugüne kadar böyle gelemezdi
halep orada stad orada buyurursun gidersin tepkini gösterirsin klavyeyle olmuyor bu işlertaraftarlık benim gibilerdeyken zaten bu kulübün duruşu falan vardı.Benim gibiler bırakınca işte artık hani bilmeden senin gibiler demeyeyim de haketmeyen,tepki vermeyen,her boku alkışlayan fbli kafa yapılı kişilere kaldı.
Yok benim bu toplulukla bağlantım kalmadı artık.Bilincli taraftar gitmeye başlayınca giderim.Cekirdekci, biatci, her boku alkışlayan tribünde isim yok benimhalep orada stad orada buyurursun gidersin tepkini gösterirsin klavyeyle olmuyor bu işler