⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

uğurcan-singo-sanchez-apokerim-sallai-jakobs-lemina-torreira-ilkay-yunus-osimhen

gunay
singo sances bardak eren
toreyra lemina
yunus ilkay bay
zallayi​

Stres topumuz, moral topumuz İstanbul'a doğru yola çıktı mı?! Söyleyin gecikmesin, üzüntüden elimiz ayağımız titriyor, ellerimiz boş kaldı mıncıklayacak bir şeyler arıyor.

Üzgünüm Konya

taraftarlık allahtan sizler gibilere kalmadı yoksa bu camia bugüne kadar böyle gelemezdi
taraftarlık benim gibilerdeyken zaten bu kulübün duruşu falan vardı.Benim gibiler bırakınca işte artık hani bilmeden senin gibiler demeyeyim de haketmeyen,tepki vermeyen,her boku alkışlayan fbli kafa yapılı kişilere kaldı.

taraftarlık benim gibilerdeyken zaten bu kulübün duruşu falan vardı.Benim gibiler bırakınca işte artık hani bilmeden senin gibiler demeyeyim de haketmeyen,tepki vermeyen,her boku alkışlayan fbli kafa yapılı kişilere kaldı.
halep orada stad orada buyurursun gidersin tepkini gösterirsin klavyeyle olmuyor bu işler

halep orada stad orada buyurursun gidersin tepkini gösterirsin klavyeyle olmuyor bu işler
Yok benim bu toplulukla bağlantım kalmadı artık.Bilincli taraftar gitmeye başlayınca giderim.Cekirdekci, biatci, her boku alkışlayan tribünde isim yok benim

Geri
Üst Alt