Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.657
- 1.271
- 1.918
Yasin kol Barış'ın her temasına faul veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama ilkaydan başkası olsa o topu hemen öyle basit ve hızlı oynamaz bizim takımda.Golün başlangıcı icardinin oyuncuun dengesini bozması be barış ile birlikte 2vs1 şekilde kalmamız.
Sallai geçen sene saç baş yolduruyordu, adam bek için yetenekli ve yeterli fiziğe sahip, oynaması lazım ki zamanlama ve defansif yön öğrenmesi gerekiyor. İyi bir bek kazanabiliriz.Saneyi çıkar Sallaiyi sağ kanada koy
Ardayı oyuna al Singoyu sağ beke çek
Tamam ben de sana katılıyorum bireysel olarak daha becerikli olması gereken durumlarda bile kabiliyetsiz gözüküyor ama Allah aşkına bir tane kanat oyuncumuz top alınca sahaya yerlesimimize bakar mısın keşke biri fotoğraf atsa, ne bek bindiriyor, ne forvet sırtı dönük oynuyor tek yapabildikleri yakınlaşan orta sahaya veya arkasında beke oynamak seçenekleri ya da şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz tamam bazen bu da olur ama bazen olur biz her zaman istiyoruz...Bu arada saneyi çözemedim bişeyler var çok tutuk ya bu adam böyle değiş abi normalde aklım almıyor bize gelen dünya yıldızı kanat oyuncuları neden böyle oluyor
Adam halı sahaya gönülsüz gelen yetenekli amatör küme topçusu gibiSane son 10 dakika iyi gibiydi ama sürekliliği yok yetmez bu
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis antreman temposu falan önemli ama çok abartıyoruz.Bu saydığın iki isimde kalite bunun başka açıklaması yok.Bunlar en baştan bizde olsaydıda böyle olacaktı.Takıma sonradan katılan oyuncular en diri oyuncular. Singo ve İlkay çok iyi oynuyor
Üçgen mi? Geometri sınavında mıyız (gülerek)Takım kendi kurduğu üçgeni kendi bozup üzerinde birde ayağında top tutup rakip takım presini üzerine çekiyor, bu durumda oyuncuların "fizikliler hariç" iyi oynamasını beklemiyorum,iyi oyun uzak gelecekte bile zor görünüyor. 10 maçta 1 tanesinde şiir gibi oynarız 8 tanesi kötü 1 tane vasat yaparız.
Aynısını düşündüm acaba çakılı önlibero yapabilir mi diyesingo 6 numaraya gecse fena oynar gibi
Böylece Torriera ve İlkay 1 tık daha öne çıkabilir top taşıma rahatlayabilir.Sanchez icinde diyordum gecen sezon lemina gelmeden.singo 6 numaraya gecse fena oynar gibi
Onlar topu sana atmış olabilir lakin biz 1-0 olunca geride pas yapmaya başladık. Bizim geriye çekilip uzun oynamamız lazımdı, biz skor olarak öndeydikAdamlar topu sana atıp geriye yaslandı o maçta tuzağa düşürdüler resmen.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi