⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

maçı izlemeyenler ve fenerliler yorum yazamasa keşke ,boşua boşuna birde onlara küfür harcıyoruz

Saneyi çıkar Sallaiyi sağ kanada koy
Ardayı oyuna al Singoyu sağ beke çek
Sallai geçen sene saç baş yolduruyordu, adam bek için yetenekli ve yeterli fiziğe sahip, oynaması lazım ki zamanlama ve defansif yön öğrenmesi gerekiyor. İyi bir bek kazanabiliriz.

Sane'nin top kontrollerini görmüşsünüzdür. Takımda bunu yapabilecek 2-3 kişiden birisi.

Singo arkayı baya iyi süpürdü ama rakip de 2 pasla çok rahat kaleye gelebiliyor. Orta sahada direnç çok az. Bunu da bilerek göz alıyor Okan Buruk. Ama hakem sağ olsun cebinde sarıyla sağa sola koşturan 1 adamımız var orada. Bu da net bir risk. Ya 3'lü orta sahaya dönüp Torreira'nın savunduğu alanı daraltacak ya da kenara alacak. Yapmazsa yine delirtecek hepimizi.

Bu arada saneyi çözemedim bişeyler var çok tutuk ya bu adam böyle değiş abi normalde aklım almıyor bize gelen dünya yıldızı kanat oyuncuları neden böyle oluyor
Tamam ben de sana katılıyorum bireysel olarak daha becerikli olması gereken durumlarda bile kabiliyetsiz gözüküyor ama Allah aşkına bir tane kanat oyuncumuz top alınca sahaya yerlesimimize bakar mısın keşke biri fotoğraf atsa, ne bek bindiriyor, ne forvet sırtı dönük oynuyor tek yapabildikleri yakınlaşan orta sahaya veya arkasında beke oynamak seçenekleri ya da şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz tamam bazen bu da olur ama bazen olur biz her zaman istiyoruz...

frankfurttan 5 yedıkten sonra takımın mental durumunu düşünüp öyle yazın derim

normal bir hoca 2.yarı basında lucası cıkarırdı ama biliyoruzki okan hoca 75e kadar bekler

Takım kendi kurduğu üçgeni kendi bozup üzerinde birde ayağında top tutup rakip takım presini üzerine çekiyor, bu durumda oyuncuların "fizikliler hariç" iyi oynamasını beklemiyorum,iyi oyun uzak gelecekte bile zor görünüyor. 10 maçta 1 tanesinde şiir gibi oynarız 8 tanesi kötü 1 tane vasat yaparız.
Üçgen mi? Geometri sınavında mıyız (gülerek)

Aslında frankfurta karşı da buna benzer oynasak farklı olurdu işler.geride sağlam duran gösterişsiz ama skoru almasını bilen.mesela ilk golü top üstünlüğü rakipteyken bulduk.

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Adamlar topu sana atıp geriye yaslandı o maçta tuzağa düşürdüler resmen.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlar topu sana atmış olabilir lakin biz 1-0 olunca geride pas yapmaya başladık. Bizim geriye çekilip uzun oynamamız lazımdı, biz skor olarak öndeydik

Sallainin 6'lık maçı varmı acaba reytingleri hep 7 inanılmaz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt