⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

Şu maç daha erken olmaliydi frankfurtun dayagindan sonra bizde konyayi döverek tatmin olurduk az bir sey

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
İlkay Torreira Sara
Yunus Sallai Barış

Konyaspor iyi takım bu yüzden Icardi 11 olmamalı şu aşamada 1 kişi eksik oynatıyor maalesef. Sanchez-Abdülkerim ideal tandeme dönmeliyiz Singo sağ bekte yerini almalı. Eren çok maç oynadı biraz Jakobs'la değiştirilmesi lazım. Lemina yerine Sara ile başlanabilir ama Lemina da olursa makul. Sane konusu biraz sıkıntı oynatılmazsa daha iyiye gider mi bilmiyorum ama son 3 maçta çok etkisizdi bu yüzden Sallai'yi önde değerlendirmek daha ideal olabilir. Osimhen'in olmadığı senaryo için bu kadroyu yazdım oynarsa çok iyi olur.

L.pool macina hazirlik olmasi acisindan bu ve alanya macini ṣu 11le oynamak lazim

Ugurcan
Singo davi abdul
Sallai ilkay toreyra jakobs
Sara
Baris osi sakatsa yunus

moral ve özgüven depolarız. Abdülkerim 11 e döner.

Zor maç kolay değil konya geçen seneki gibi helva gibi oynamıyor en azından savunma oyuncuları iki stoperi uzun süredir birbirini tanıyan oyuncular

Tek dezavantajları ndao hariç süratli oyuncuları yok.
Oda süratli ama çok kotu oyuncu
Umut Nayır hep başımıza bela olmustur
Osimhen oynarsa kazaniriz oynamaz barışla başlar ise barış Süper Lig için iyi sayılabilecek Uğurcan ve adilin arasında kaybolur gider.
Tek farklı kazaniriz kazanirsak

5 tane atsan ne olacak 10 süper lig maçı üst üste kazansan ne olacak hoca ne anlamı var bu maçın?

Diye sormak lazım hocaya

Öyle ya da böyle yine şampiyon olmamız lazım. CL direkt katılmaktan başka şansımız yok. Her yıl orada olmamız lazım işkence de olsa.

Ikına ıkına galibiyet gelir o da taraftar sayesinde olur. Paşazade strese girince aklını sahaya veremiyor yanındakiler tinder tayfa önemli işleri var.

Skandal bir skora dönüşürse iş. Sırayla uğurcan, barış, sane falan ıslıklanır. Diyim okan da yönetim de payını alır bundan.

G1O_TE2WgAAYhi5

Öyle ya da böyle yine şampiyon olmamız lazım. CL direkt katılmaktan başka şansımız yok. Her yıl orada olmamız lazım işkence de olsa.
Katılmıyorum. Şamar oğlanı olacaksam, averaj takımı olacaksam eğer CL'de olmak istemiyorum. Parası da umurumda değil.

Katılmıyorum. Şamar oğlanı olacaksam, averaj takımı olacaksam eğer CL'de olmak istemiyorum. Parası da umurumda değil.
Ya abi parayı sürekli ona buna dağıtmaktan usanmadılar gelecek 30 milyon mu bizi ihya edecek.

Geçen sene faliyet zararımız 60 milyon euro. Bu alıp oynatamadığın yada aldığın boş atılan oyuncu maliyeti.
Her sene o kadar parayı tutup sokağa fırlatıyoruz zaten.
Şampiyon olalım mümkünse şampiyonlar ligi lisansını falan yarı fiyatına satalım.
Okanın da kafası rahat eder.

Ben artık geçen sene avrupadan bilerek elendiğimize ikna ettim kendimi. Bile isteye sabote ederen anamızın ligine devam ettik gibi duruyor.
Bu sene de kura sonrası benzer bir yol izledik.
Takımda 13 yabancı içinde stoper ve kanat varken 5 adam alınacak böyle olmalı kafasından bir kaleci bir os alalım 2 tane yeter konusuna düşüp eldeki 2 adamdan da olduk. Şuan kanat ve stoper yok :asd: eksik kapattılar güya.

Biz böyle sıfır çeke çeke gidersek 1-2 seneye 2. ön elemeden başlarız zaten. Oradan da gitme şansımız sıfır bu kafayla. O günleri kimse hesap etmiyor.
Para konusu tam saçmalık zaten. 25-30 gelecek diye önümüze gelen topçuya 25 30 sıkıyoruz. Akı bokunu kurtarmıyor afedersin

Geri
Üst Alt