- 5 Eylül 2014
- 84.277
- 70.018
- 4.393
o zmn gsyi sal dostumYok benim bu toplulukla bağlantım kalmadı artık.Bilincli taraftar gitmeye başlayınca giderim.Cekirdekci, biatci, her boku alkışlayan tribünde isim yok benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zmn gsyi sal dostumYok benim bu toplulukla bağlantım kalmadı artık.Bilincli taraftar gitmeye başlayınca giderim.Cekirdekci, biatci, her boku alkışlayan tribünde isim yok benim
okan gidene kadar anti fbliyim zaten sadeceo zmn gsyi sal dostum
Katılıyorum.Evet bende çok öfkeliyim.Ama karşımızda kanı bozuk beş para etmez bir topluluk var.Heleki başlarındaki şerefsizin son açıklamaları falan akıl alır gibi değil.Bir insan bu kadar utanmaz bu kadar arsız olamaz.Öyle kozlar veriyorlar ki başımızda sağlam başkan ve yöneticiler olsa bunları itin gtüne sokar.Hakemleri gene haksız bir şekilde baskı altına alıyorlar.Çok sıkıntı yaşayacağız.Ama başımızdakilerin umrunda bile değil.Avrupa maçlarında rezil rüsva olmamız ligi bırakacağımız anlamına gelmiyor. 5 haftada 4 puan fark yaptığımız fenerlileri hiç heveslendirmeden galibiyetlere devam edeceğiz.
AynenKatılıyorum.Evet bende çok öfkeliyim.Ama karşımızda kanı bozuk beş para etmez bir topluluk var.Heleki başlarındaki şerefsizin son açıklamaları falan akıl alır gibi değil.Bir insan bu kadar utanmaz bu kadar arsız olamaz.Öyle kozlar veriyorlar ki başımızda sağlam başkan ve yöneticiler olsa bunları itin gtüne sokar.Hakemleri gene haksız bir şekilde baskı altına alıyorlar.Çok sıkıntı yaşayacağız.Ama başımızdakilerin umrunda bile değil.
işin özeti Bunlar şampiyon olmamalı.
Sonuçta şampiyonlar ligine gitmek için ligi kazanmak gerek.Yani ikisi arasında pek fark göremiyorum.
Ama ne olursa olsun sezon sonu başımızdakilerden kurtulmalıyız.
Genel itibariyle söylediklerin doğru ama tepkiler sadece Frankfurt maçıyla alakalı değil. Okan ile Avrupa'da 3 felaket sezon + Frankfurt maçı. Hatta şöyle diyelim Avrupa'da rezalet 10 yıl + Frankfurt maçı.14 senelik şampiyonsuzluk döneme denk gelseydi forumdan bazıları kesin fenerli olurdu.
Bizim camia kadar ani duygusu değişen camia yok. 1 maçta komple takımı satalim. 1 maçta aman yarrabbi Barcelona mıyız.
Bu nedir ya bu işin ortası olmalı. Fenerli mallarin yaşadıklarını yaşasak büyük ihtimalle 5 kişiye oynardı takım stadı falan da acmazdi ışık masrafi cim masrafi derken tesislere bir bank atarlardi ordan izlerdi 5 kişi.
Nereye yazacaktinYanlış konu
Alinin alnınaNereye yazacaktin
Ekli dosyayı görüntüle 303627
şu şova hazır olalım
akabinde twiterda "yine ne düşündün aqqq" fln diyen malofatlar olacaktır
Harbiden bir macta barcelonayiz tribene cok griyoruz. Basin da bunu fistekliyor. Daima temkinli olmak lazim14 senelik şampiyonsuzluk döneme denk gelseydi forumdan bazıları kesin fenerli olurdu.
Bizim camia kadar ani duygusu değişen camia yok. 1 maçta komple takımı satalim. 1 maçta aman yarrabbi Barcelona mıyız.
Bu nedir ya bu işin ortası olmalı. Fenerli mallarin yaşadıklarını yaşasak büyük ihtimalle 5 kişiye oynardı takım stadı falan da acmazdi ışık masrafi cim masrafi derken tesislere bir bank atarlardi ordan izlerdi 5 kişi.