GSCimbom
⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül
Mehmet Mehmetoglu

⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül Sayfa 24

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,7K
Okunma
65,6K
Sayfa
24/136
6 temmuz 2001 nefretin başladığı gün nefret ediyoruz kardeşim sonsuza kadar sürecek. yarın gel başla deseler düşünmeden çok sevdiği gönül verdiği siyah beyaz renklere imzayı atar.

3 yil sampiyonluk yasamis birgun bjkye giderse yolu acik olsun deriz neyin nefreti hu anlamadim ..Kimseden Fatih hocamin durusunu bekleyemeyiz oyle adam 50 yilda 1 gelir..

3 yil sampiyonluk yasamis birgun bjkye giderse yolu acik olsun deriz neyin nefreti hu anlamadim ..Kimseden Fatih hocamin durusunu bekleyemeyiz oyle adam 50 yilda 1 gelir..
Makarasındayız hocam yav ilahlaştırma kültürüne karşıyım zaten Emre Belözoğlu'na bile 2 Kelime etmemiştim. Kerem gitti gözlerim kör olsun gram umurumda olmadı. Yarın icardi fener'e gidiyorum dese hadi kardeşim kapı orada derim. üzülüp kırılacagim 2 kişi var . Fatih terim,Ergin Ataman gerisini sallamam bile

Osimhen'e iade i itibar için icardi nefesi yetmeyip yere yattığında osimhen ısınmaya çıkarsa tribünlerin coşması lazım. Rize maçında ben de tribündeydim gereksiz bir tepki verildi icardinin ısınmaya çıkmasına harbiden

Geri
Üst Alt