⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

6 temmuz 2001 nefretin başladığı gün nefret ediyoruz kardeşim sonsuza kadar sürecek. yarın gel başla deseler düşünmeden çok sevdiği gönül verdiği siyah beyaz renklere imzayı atar.

3 yil sampiyonluk yasamis birgun bjkye giderse yolu acik olsun deriz neyin nefreti hu anlamadim ..Kimseden Fatih hocamin durusunu bekleyemeyiz oyle adam 50 yilda 1 gelir..

Icardi yine yürüyerek gol atacaktır gole en yakın oyuncumuz

Barış ve Sane'nin de patlama maçı olabilir

3 yil sampiyonluk yasamis birgun bjkye giderse yolu acik olsun deriz neyin nefreti hu anlamadim ..Kimseden Fatih hocamin durusunu bekleyemeyiz oyle adam 50 yilda 1 gelir..
Makarasındayız hocam yav ilahlaştırma kültürüne karşıyım zaten Emre Belözoğlu'na bile 2 Kelime etmemiştim. Kerem gitti gözlerim kör olsun gram umurumda olmadı. Yarın icardi fener'e gidiyorum dese hadi kardeşim kapı orada derim. üzülüp kırılacagim 2 kişi var . Fatih terim,Ergin Ataman gerisini sallamam bile

Osimhen'e iade i itibar için icardi nefesi yetmeyip yere yattığında osimhen ısınmaya çıkarsa tribünlerin coşması lazım. Rize maçında ben de tribündeydim gereksiz bir tepki verildi icardinin ısınmaya çıkmasına harbiden

bizim sabrımızı taşırmayın
kılıcı kınından çıkarttırmayın

Osimhen'e iade i itibar için icardi nefesi yetmeyip yere yattığında osimhen ısınmaya çıkarsa tribünlerin coşması lazım. Rize maçında ben de tribündeydim gereksiz bir tepki verildi icardinin ısınmaya çıkmasına harbiden
sizin o aşkın olayım önünde domalayım tayfa yüzünden oluyor bunlar

sizin o aşkın olayım önünde domalayım tayfa yüzünden oluyor bunlar

aynı tayfa dakka 75 olmadan hocaya tek laf etmiyor takım sahada dökülmesine rağmen. Tek bildikleri "değişiklik yap artık" demek. 2 gündür bana ettiğin ithamlar isabet almıyor hacım ben icardi pohpohlamam maalesef

Geri
Üst Alt