- 31 Aralık 2015
- 14.456
- 9.383
- 1.588
Kulübün sahibi olmuşsunuz zaten imparator'a gelince hocam bırak artık Okan'a gelince arkandayız hocam gülüşünü mü sevdiniz ?tamam şu an kulübün sahibi biziz kaybol hadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübün sahibi olmuşsunuz zaten imparator'a gelince hocam bırak artık Okan'a gelince arkandayız hocam gülüşünü mü sevdiniz ?tamam şu an kulübün sahibi biziz kaybol hadi
6 temmuz 2001 nefretin başladığı gün nefret ediyoruz kardeşim sonsuza kadar sürecek. yarın gel başla deseler düşünmeden çok sevdiği gönül verdiği siyah beyaz renklere imzayı atar.
Konya bize gol atarsa sevinenler mıhlanmalıdır derim rengim.
Makarasındayız hocam yav ilahlaştırma kültürüne karşıyım zaten Emre Belözoğlu'na bile 2 Kelime etmemiştim. Kerem gitti gözlerim kör olsun gram umurumda olmadı. Yarın icardi fener'e gidiyorum dese hadi kardeşim kapı orada derim. üzülüp kırılacagim 2 kişi var . Fatih terim,Ergin Ataman gerisini sallamam bile3 yil sampiyonluk yasamis birgun bjkye giderse yolu acik olsun deriz neyin nefreti hu anlamadim ..Kimseden Fatih hocamin durusunu bekleyemeyiz oyle adam 50 yilda 1 gelir..
sizin o aşkın olayım önünde domalayım tayfa yüzünden oluyor bunlarOsimhen'e iade i itibar için icardi nefesi yetmeyip yere yattığında osimhen ısınmaya çıkarsa tribünlerin coşması lazım. Rize maçında ben de tribündeydim gereksiz bir tepki verildi icardinin ısınmaya çıkmasına harbiden
geleceğiniz varsa göreceğiniz var akanım melihimOkan a;
are you manager
are you cola
ee
what are you demege geliyoruz türbüne hayirlisiyla
Yorumlarınızdan utanıyorum..
Takımın Eylül ayında puan farkını 6ya çıkartma şansı var. Biraz destek biraz konsantrasyon. Bırakalım geyiği
sizin o aşkın olayım önünde domalayım tayfa yüzünden oluyor bunlar