Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.199
- 66.311
- 4.843
Her işimiz amatörce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her işimiz amatörce
Avrupada yere düştük hoca Liverpool maçından önce bu açıklamayı yapmalıydı bu maçta dikelmeye başlıcazKötü açıklama yere düşmedikki Ayağa kalkalım abi biz ligde iyi güçlü gidiyoruz zaten
Ulan televizyonu kim çaldı
Sallai ligde sağ bek oynayabilir ama Avrupa da hedeflerin varsa maalesef.Bencede sallai sağ bek oldu zsten gidip sağ bek alsak bu kadar katkı vereceği meçhul
Nalcaci ua dostluğukonyadan istanbul'a gelip farklı tat yemek yeriz diye düşünürken bize etliekmek ısmarlayan galatasaraylı arkadaşlara teşekkür ederiz
Baba dm de "inşallah Konya yenerde Okan Buruk gider" derken Allah'tan hiç korkmadin mi simdi burada böyle diyorsun
@Ahmet Kolap @Mehmet Mehmetoglu @Serdar Ünsal İşte o Galatasaraylı arkadaşlarkonyadan istanbul'a gelip farklı tat yemek yeriz diye düşünürken bize etliekmek ısmarlayan galatasaraylı arkadaşlara teşekkür ederiz
Frankfurt maci yine en iyisi sallaidi. Hikaye anlatiyorsunuz ama singo sag bek alindiysa orda oynamali orasi ayri.Sallai ligde sağ bek oynayabilir ama Avrupa da hedeflerin varsa maalesef.
Abi biz de bir görelim bakalım Singo sağ bek nasıl oynayacak. Sallai ile Avrupa gitmez, hoca ilk 24 ü de kafada bitirdi galiba.azizcigim
singo sag bekte kusursuz oynar hocada biliyor ama sallai kesilmıyor form durumuna göre
sane kesilip sallai sag öne koyulmalı
singo ise sag bek
yani singoda problem yok, sane efendinin kalbi kırılmasın diye herkes farklı yerde oynuyor
Gel yedireyim ne istiyorsankonyadan istanbul'a gelip farklı tat yemek yeriz diye düşünürken bize etliekmek ısmarlayan galatasaraylı arkadaşlara teşekkür ederiz
mıllı takımda ızledım sag bekte iyiydiAbi biz de bir görelim bakalım Singo sağ bek nasıl oynayacak. Sallai ile Avrupa gitmez, hoca ilk 24 ü de kafada bitirdi galiba.
5 tane gol yediğin maçın iyisi mi olur Faruk yapma gözünü seveyim.Frankfurt maci yine en iyisi sallaidi. Hikaye anlatiyorsunuz ama singo sag bek alindiysa orda oynamali orasi ayri.
Fiziği ve Dribling özelliği ile kötü olma ihtimali yok zaten. Sallai yumuşak bir bek, caydırıcı değil, karta müsait. Ben hocadan umudu kestim artıkmıllı takımda ızledım sag bekte iyiydi
Olur, onun tarafindan hic gelemediler. Hep öbür taraf.5 tane gol yediğin maçın iyisi mi olur Faruk yapma gözünü seveyim.
Genemi uzaylilarskor geldı bana
3-0