⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

Ne oynuyoruz biz arkadaş. Kim nerde naapıyo belli değil. Topu alan kime atacak kim nereye koşacak hiçbişey belli değil. Böyle oyuna sıçayım ben

İlkay’ı da bitirecek bu sistemsizlik. Bizim taraftar topçu yemeye dünden hazır zaten.
İlkay mükemmel adam onun merkezinde oyun kurup dağıtmalıyız ama kimin nerde ne oynayacağı belli değil kendi oyuncumuz kendi oyuncumuza çalım atıyor zeka 0

Toreira ikinci yarı çıkıp Sara girmeli. 6 numarayı İlkay oynasın Lemina ile beraber ortasahada bu ikiliyi görelim Toreira kırmızı görmeden.

Türk futbolunun katili türk hakemleri

Saçma sapan şeylere faul çalıp emek hırsızlığına ve ahlaksızlığa çanak tutuyorlar.

Yasin Kol, sen hakem değilsin. İyi ki sahaya atlayıp hakeme dalan bir insan evladı yok. Tüm dünyaya rezil olurduk. Şu hakem performansı yetmiyormuş gibi.

Konyanın presinden çıkamıyoruz. Saneyi ön libero olarak oynatmayı teklif ediyorum. Kanatta oynadığından daha iyi oynar.

Orta saha çok geçirgen. Direkt geçmeye çalışıyoruz orta alanı. Barış top taşırsa anca pozisyon olur gibi bir görüntü var.

Ben gecis takimi olmak istemiyorum arkadas. Yikalim maci yari sahaya, döve döve yenelim. Bu oyun oyun degil

Ulan kanı bozuk şerefsiz hakemler şu takdir haklaının çeyreğini göstermiyorsunuz şikecilerin maçta.ulan geberin namussuzlar

Topa 2 3 kere dokunmadan hizli pasi bulamiyor bir cok isim takimda. O gecen 1.5 - 2 saniyede ofansif olarak cok buyuk firsat kaciyor.

Dediklerin dogru da top oynayacak adam her yerde belli eder kendini .. İlkay su an yatis modunda bu mu yani saga sola pas atan ilkay mi hayal ettigimiz hareketli bile degil
Tabi değil de. İlkay paslarıyla forveti hareket edebilecek biri. İcardi maalesef koşmayı bırakın yürümüyor bile. Canli canli izliyorum üzülüyorum açıkçası. Bu kadar kötü olamaz diyorum.

Geri
Üst Alt