Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.516
- 6.243
- 673
Ne oynuyoruz biz arkadaş. Kim nerde naapıyo belli değil. Topu alan kime atacak kim nereye koşacak hiçbişey belli değil. Böyle oyuna sıçayım ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay mükemmel adam onun merkezinde oyun kurup dağıtmalıyız ama kimin nerde ne oynayacağı belli değil kendi oyuncumuz kendi oyuncumuza çalım atıyor zeka 0İlkay’ı da bitirecek bu sistemsizlik. Bizim taraftar topçu yemeye dünden hazır zaten.
Nefes alması gerekiyor dedi ya hoca.Sanchez forvetemi geçecek?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkay olmasa 2 pas yapamayız bu konuda çok iddialıyım. Hat kıran pasları hep İlkay atıyor.Bazilariniz tepki gosterecek de İlkayin geldiginden beri birsey oynamadigi gercegiyle yuzlesmek lazim.. Bu herif bunun icin alinmadi vites artirmasi sart
Takım ne oynuyo da ilkay ne oynayacak ki
Tabi değil de. İlkay paslarıyla forveti hareket edebilecek biri. İcardi maalesef koşmayı bırakın yürümüyor bile. Canli canli izliyorum üzülüyorum açıkçası. Bu kadar kötü olamaz diyorum.Dediklerin dogru da top oynayacak adam her yerde belli eder kendini .. İlkay su an yatis modunda bu mu yani saga sola pas atan ilkay mi hayal ettigimiz hareketli bile degil