- 27 Haziran 2009
- 7.455
- 2.387
- 2.418
kahkaha attımÜçgen mi? Geometri dersi mi veriyoruz yahu(gülerek)
arpa suyu boğazıma kaçıyordu askfnbasSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kahkaha attımÜçgen mi? Geometri dersi mi veriyoruz yahu(gülerek)
arpa suyu boğazıma kaçıyordu askfnbasLigin bayerni olmak için yola çıktık. Frankfurtu olduk. O da bişey.Bi halt oynamadan 2 yaptık, aynı frankurt gibi
Gerçekten hocanın bu konularla alakası bu seviyede gibi geliyor bazen.kahkaha attım![]()
toplada iyi cıkıyor stoperde bunu yapabılen adam ortasahada da yaparAynısını düşündüm acaba çakılı önlibero yapabilir mi diyeBöylece Torriera ve İlkay 1 tık daha öne çıkabilir top taşıma rahatlayabilir.
Kanatta oynarken genelde 6lık oynuyordu, kanat için yetenekleri vasat yani ne iyi ne kötü, bek olmak için fazla yetenekli ama gayet defansif fizği var, şu son dokunuş defansif zamanları tuttursa acayip bir beke dönüşebilir LİG için Avrupa yı bilemem Avrupada canavar gibi pas yapıyolarSallainin 6'lık maçı varmı acaba reytingleri hep 7 inanılmaz
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam kırmızı yedirmeden bırakmam.Torreira'yi çıkarması lazım hocanın sari karti var bu vaşak hakeme güvenmiyorum