⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

oyuncu değişikliği bence 2 sebepten ötürü yapılır skoru alırsın as futbolcuları değiştirmek için 2 birşeyler kötü gidiyordur ona mudahale edip düzeltmek için fakat Okan Hoca oyuncu değiştirmekle kalmadı sistemi değiştirdi oda yetmedi oyunu berbat bir hala soktu.Yani oyuncu değiştirerek oyunu bozan bir hocamız var .Bu ilk defa olmuyor malesef genelde böyle hoca.

Skoru gören rahat kazandık zanneder.
Artık bu maçlar bana bir şey vermiyor gerçekten. İsterse 10-0 alalım. Avrupa da 3. Sınıf takım olduktan sonra fb ile karşılıklı maskaralık pek umurumda değil

Bizim takımın rakip kale sahasına gidiş hızı çok düşük maalesef Avrupa’da bu şekilde gol atamayız öyle al ver gülüm yana at oraya at pas al ver Fatih Terim’in eski oyununa döndük iyice

Sonra %65 top kontrol diye millet orgazm oluyor
Rakip üç defa gelip iki gol atarsa bir anlamı kalıyor mu?

Neyse altı puan fark oldu. Hazır Fener karışıkken devre arasına kadar bu farkı artırmak lazım

Yahu takım oyundan düşüyor. Normalde oyuncu değiştirip takımı toparlarsın, bizde öyle saçma değişiklikler yapılıyor ki takım iyice bitiyor.

Savunmada 8 tane topçu varken 3 tane konyalı o kalabalıktan gol çıkardı ve bu bir çok kez oldu. Savunma ciddiyetsizliği zirvede bizde. Özellikle öne geçince

Osimenin sakatlığı neredeyse bir ay olacak.Güya almanyadaki maça yetişecekti.Ne oldu bu adama.teşhis koyamadılar sanırım.Bizim her sakatlanan oyuncunun durumu böyle teşhis koyamıyoruz.Ne zaman oynayacağını kimse bilmiyor.

ucl maclarında dua edecez 4 5 lik olmadan bitsin diye maclar fark yemek lige mental olarak kötü yansıyor

Bana bak benim mesajlarımı devamlı beğeniyorsun,senin yaşın kaç? Sen kimsin?
Sen kime yallah diyorsun terbiyesiz herif.Sen gel benim foruma istersen yeni üye kaydı yapıyorum.
Galatasaray forumuna gelmişsin konya gol gol gol diyorsun bir tane adam çıkıp uyardi diye artistik yapıyorsun hayırdır?

Değişikliklerden sonra bir ara 3'lü gibi dizilmiştik sanırım bir denemeydi ama pek tutmadı. Lemina, Sara girdikten sonra kötüydüler.

Geri
Üst Alt