⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

1.yılın sonunda demıstım hocayı yaz dönemi avrupaya egitme göndermeliydik oyun okuma degısıklık konularını ögrensin diye
Okan hocanın 1 sene Diego Simeone'nin yardımcılığını yapması lazım. Onun yanında defans nasıl yapılır, oyun nasıl tutulur çözmeli asıl eksikleri bunlar.

Lucas Torreira: "Daha iyi olmamız gerek. Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Sadece bunun gibi maçları değil, çok önemli maçları da kazanmalıyız. Üç kulvarda uzun bir sezon bizi bekliyor."

Lucas Torreira: "Şampiyonlar Ligi maçından dolayı çok üzgündüm. İyi başlamıştık. Hesapta olmayan bazı sonuçlar aldığınızda mutsuz oluyorsunuz. Büyük bir kulübün formasını taşıyoruz. Golden sonra belli duygular yaşamış olabilirim ama sonuçta takıma yardımcı olabildim."

6 haftada en yakın rakibe 6 puan iyidir, Futbol olarak daha çok gelişmeliyiz takımın potansiyeli yüksek her geçen hafta daha iyi olacağız diye düşünüyorum. Ligde 8'de 8 ve Liverpool maçında da en azından dağılmadan güçlü bir maç çıkartıp araya gitmeliyiz.

Bu arada sevinmeme ve suratlsrın asık olmasını haftaiçi hezimetşne bağlıyorum

Tribünler de biraz durgundu etkilenmiştir takım

1.yılın sonunda demıstım hocayı yaz dönemi avrupaya egitme göndermeliydik oyun okuma degısıklık konularını ögrensin diye
Halim allah aşkına hocalık geçmişin var mı?
Bildiğime göre hiç birimizin yok yahu hangimiz şu son 15 dakikadaki kadroyu çıkarır. Eğitimle falan düzelmeyecek fantaziler yaşıyor

Takım hiç motive değil. TSL de rakip yok kasmadan 6 puan farkı açmışsın. Zorlamaya gerek görmüyorsun. Zorlamayınca da Avrupa'da eziliyorsun. Sıkıntılı bir durum

Başlarım onların moral bozukluğuna. Çok takıyorlar ya zaten skoru. O yüzden 10 dk'da 3 gol yediler.
O maçta bu maçta olan şey oldu aslinda ,okan hoca değişiklik konusunda batırdı yine
O macin 2.yarisinda davinson ve yunusu çıkarıp normal duzene dönsek fsrk filan olmazdi hatta gol alabilirdik keza bugünde dk 74ten sonra çorba etti yine yaptığı saçma değişikliklerle
4 senedir bu konuda hep aynı. Yanındaki fenerli yönlendiriyor diye düşünmeye başladım artik

Geri
Üst Alt