SL 25/26 H:6 | Göztepe 3-0 Beşiktaş | MS | 19 Eylül

Göztepe samsun bu frankfurta böyle yenilmezdi. Bakmayin skor tamamen bizim aptalligimiz. Dahada atabilirdi göztepe bu aksam.

Bunlar daşşak mı geçiyodu yav h bakmadım twittera. 30 pts fark yiyecekler yine hangi yüzle yapıolar
Bunlar kafayı biraz kaldırsalar kendilerini bir halt sanarlar, kafalarına kafalarına vuracaksın ki yerlerini bilsinler.

üç para saçanların(büyükler) hepsinin yıkıldığı bir hafta oldu

Beşiktaşın 3 katı maliyetli ve dolu bir takımız abi neyle neyi kıyaslıyorsunuz.

Şu Göztepe ile kıyaslayın osimhen yoksa 0 takım resmen.

Efkan, arda falan oynuyor elemanlarda 30 milyonluk bek yok misal.

Olur olmaz, tutar tutmaz rezelet bir kenar ve sportif yönetimine sahibiz.

Hayır bir de kendileri avrupa fatihi zannediyorlar o komik, oğlum siz konferans ligine katılamıyonuz neyin kafası bu.
Ben düne kadar acaba liverpool yenebilir miyiz hayali kuruyordum canım o yüzden yanıyor

Frankfurt maçına yenilgi bekliyordum da 5-1 değildi tabii ki. Liver maçına ise mucizelerle dolu süpriz bir gece bekliyorum.

O konuda bende hocaya cok kızdım fakat sonradan benim anladığım yinetim ve başkan hocam cok para harcadık baska oyuncu alamayız sana dediler ben eminim ,hocada okadar transfer yapıldı diyerek çıktı canlı yayında ben istemedim dedi yani yonetim yaptırmadı diyemedi yoksa hoca ne yapar eder aldirirdi birilerini
Allah aşkına ne parası
Adam Ürdünlü 19 yaşında oyuncu aldı oyuna
Herif röveşata çekti maliyeti nedir klubede otursa yeter herifler nereden buluyor

8jk da birbirine benzeyen cok fazla oyuncu var ,ve kol gibi bir rafa ,sergen sorunu yükleniyor belli

200.gif

O konuda bende hocaya cok kızdım fakat sonradan benim anladığım yinetim ve başkan hocam cok para harcadık baska oyuncu alamayız sana dediler ben eminim ,hocada okadar transfer yapıldı diyerek çıktı canlı yayında ben istemedim dedi yani yonetim yaptırmadı diyemedi yoksa hoca ne yapar eder aldirirdi birilerini

Halim katilmiyorum, para yoksa 1-2 tane kiralardin, zanioloyu tutardin

Geri
Üst Alt