Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.838
- 13.746
- 2.828
ahhahahahaBu seviyede acımıyorlar işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahhahahahaBu seviyede acımıyorlar işte
Beşiktaş için atılabilecek en iyi postBu seviyede acımıyorlar işte
Bunlar kafayı biraz kaldırsalar kendilerini bir halt sanarlar, kafalarına kafalarına vuracaksın ki yerlerini bilsinler.Bunlar daşşak mı geçiyodu yav h bakmadım twittera. 30 pts fark yiyecekler yine hangi yüzle yapıolar
Hayır bir de kendileri avrupa fatihi zannediyorlar o komik, oğlum siz konferans ligine katılamıyonuz neyin kafası bu.Beşiktaş için atılabilecek en iyi post
Tebrik ederim Ali renktaş
Hayır bir de kendileri avrupa fatihi zannediyorlar o komik, oğlum siz konferans ligine katılamıyonuz neyin kafası bu.
Ben düne kadar acaba liverpool yenebilir miyiz hayali kuruyordum canım o yüzden yanıyor
Allah aşkına ne parasıO konuda bende hocaya cok kızdım fakat sonradan benim anladığım yinetim ve başkan hocam cok para harcadık baska oyuncu alamayız sana dediler ben eminim ,hocada okadar transfer yapıldı diyerek çıktı canlı yayında ben istemedim dedi yani yonetim yaptırmadı diyemedi yoksa hoca ne yapar eder aldirirdi birilerini
3-0 bitti bakalım go home olacak mı?3-0 bitecek gibi hissediyorum Sergen go home olacak
O konuda bende hocaya cok kızdım fakat sonradan benim anladığım yinetim ve başkan hocam cok para harcadık baska oyuncu alamayız sana dediler ben eminim ,hocada okadar transfer yapıldı diyerek çıktı canlı yayında ben istemedim dedi yani yonetim yaptırmadı diyemedi yoksa hoca ne yapar eder aldirirdi birilerini