SL 25/26 H:6 | Göztepe 3-0 Beşiktaş | MS | 19 Eylül

Tam yerine rast geldi manzara koyduk...

Check Checking GIF by Salih Kizilkaya

Göztepe çok iyi koşuyor ama becerikli oyuncusu çok az

İbrahim bunlara kazık gibi girecek sanki ,sakatlıktan sonra sprint özelliği kalmamış ileride çakılı bekliyor

Göztepe'yi fener maçında statta izledim sülük gibiler yapıştımı bırakmıyorlar beşiktaş dua etsin ramulo gibi bir adamları yok 5 olurdu ilk yarı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Danimarkalı cimri davranmasa, goztepeyi avrupa kupalarına gonderebilir

Yalnız biz kaybetmiyoruz rtaş fark yiyoz her defasinda. 4-1 / 5-1 vs

İşte yine aynı yere varıyoruz rengim. Bak konu göztepe tjk konusu ama yine de yazayım,

- Okan hoca gerçekten FM'de bile yapmaya cesaret edemeyeceğin kadar hayalperest bi hoca. Bu onun oyun anlayışıdır, futbol felsefesidir. Beğenmeyebilirim ama saygı duyarım. Ancak sen kafanda yarattığın tüm takımlara karşı her zaman en önde basan, en çok topa sahip olmaya çalışan, büyük küçük ayırt etmeden sürekli atağa kalkan ütopik bir GS kuruyorsan, bu yolda çok fazla dayak yeneceğini, bu yolda çoook uzun yıllar ve yatırımlar gerektiğini bileceksin, kalkıp 30 milyon euroya Singo almayacaksın. Hatta TD olarak burada diyeceksin ki gerekirse durun 75'e Osimhen almayalım, ben Galatasaray'da bir futbol felsefesi yaratmak istiyorum, bunun yerine bu parayla genç canavar gibi çocuklar alalım takımın her yerine diyeceksin.

Çünkü 150 milyon euro para harcıyorsan artık fantezi futbol oynayamazsın. 1-0 öne mi geçtin gerekirse 75 dk 11 kişi kapanacaksın. Gol mü yedin, 1 puan 1 puandır deyip kapanmaya oyunu öldürmeye devam edeceksin.

Ha dediğim gibi, Okan hoca böyle büyük oyuncuları pahalı oyuncuları istemez, gider bu oyun anlayışına uygun genç yetenekler bulur getirir, en başından da ben böyleyim kardeşimi ortaya koyardı. Dün sahada sen Singoyla Saneyle Leminayla 5-1 yiyorsun. Kalkıp 20-22 yaşında genç çakı gibi oğlanlarla çıkıp hayalin, amacın uğruna yemiyorsun bu golleri.

Yani bana hem Osimhen Singo Sane alınsın hem de fantezi oynayayım, yok böyle bir dünya.

İlk yarı şanslıydı Bjk 2 tane boş kaleye kaçırdı Göztepe.

Göztepe su topu oynasın frankfurtu yener Almanya Ligi'nde ilk 5 dışında kalmaz büyük hocamiz
Şu goztepeden daha kotu takımdan 5 yedi
İlk yarının hakkı 4-0 olmaliydi

Göztepe hayalimdeki topu oynuyor

Herkes yam yam gibi saldırıyor

Topu geveleme yok, alır almaz herkes dikine

Yok geriden topla çıkayım mıy mıy yan pas geri pas yok

Herkes dumanla haberleşiyor çiğ et yiyor

Geri
Üst Alt