Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.142
- 25.566
- 2.598
Baya korkutuyorsun üstad3'ü atabilseler bitireceklerdi maçı ama çok harcadılar. 10 dakika içinde 2-1 olursa iyice tutuşup daha çok hata yapabilir Göztepe.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya korkutuyorsun üstad3'ü atabilseler bitireceklerdi maçı ama çok harcadılar. 10 dakika içinde 2-1 olursa iyice tutuşup daha çok hata yapabilir Göztepe.
Klasik Süper Lig. Hakem de iyice tek tarafa dönecek 10 dakika içinde.Baya korkutuyorsun üstad

okan buruk giderse fb yüzyılı başlarLigde maç kazanmak kolay diyenler bu maçları izliyor mu bilmiyorum ama öyle kazanmak kolay falan değil. Bence de okan buruk gitmeli ama şu gelse bile rahat alırız gibi bir durum yok
Bu zaten vardıRomulo sonrası juan olmamış
İsyanın 3 saat sürmüşLigde maç kazanmak kolay diyenler bu maçları izliyor mu bilmiyorum ama öyle kazanmak kolay falan değil. Bence de okan buruk gitmeli ama şu gelse bile rahat alırız gibi bir durum yok
Hala isyan ediyorum. Ama yerine abuk sabuk yabancı hoca gelirse bjktan beter oluruz gerçek bu. O yüzden arda turan gelmeliİsyanın 3 saat sürmüş
Su kadroda bizde yedek olabilecek 2 oyuncu var. Bjknin mac kazanamamasindan bizimle alakalı bir sonuç cikmaz, ligle ilgili de cikmaz.Hala isyan ediyorum. Ama yerine abuk sabuk yabancı hoca gelirse bjktan beter oluruz gerçek bu. O yüzden arda turan gelmeli