Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.321
- 20.775
- 2.233
Bakalım ilk hangi kuş " neden Galatasaray, göztepe ile önce oynamıyor " diye ağlayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TrabzonmusGöztepe ligin en genç takımı sanırım
Dostum adamlarda Danimarka ve İngiltere gücü var göztepe kendi başına bunu yapmadı 10 senelik mevzu.Imkansız hakemler izin vermez ama sene sonuna doğru cokerler geçen senede böyle oldu samsun Göztepe ne kadar geç oynarsan okadar avantaj yalnız scout muazzam
Ürdünlü 19 yas
Tanzanyali 23 yas
Beninli 23 yas
Tunuslu 24 yas
Brezilyalı 23 yas
Nijeryalı 21 yas
Bu nasıl scout Göztepe örnek alinmali
O işler o kadar kolay değil. Bacaklar titrer son 10 hafta. Bizim çok kötü olduğumuz bir sezon olursa belki.Ankersen tr ligi berbat bir lig, herkes cok boktan yonetiliyor, goztepe acayip iyi bir firsatti hem taraftari hem izmiri cok begenmistim o yuzden aldim gibicesine demisti gecen aylarda. Iki uc dogru adimla bu takim neden sampiyon olmasin, digerleri hata ustune hata yapip dururken.
ayni fikirde degilimO işler o kadar kolay değil. Bacaklar titrer son 10 hafta. Bizim çok kötü olduğumuz bir sezon olursa belki.
Yabancı yatırımcı alalı 3 sene oluyor o süreçten bu yana Romulo'yu 20 m euro'ya sattılar şimdi yine Oliatan gibi bir futbolcu çıkarmışlar onuda bi 10-15 m euro'ya okuturlar.

Burası boktan Dan ligi değil ki Midyat gibi takımlar şamp olsunAnkersen tr ligi berbat bir lig, herkes cok boktan yonetiliyor, goztepe acayip iyi bir firsatti hem taraftari hem izmiri cok begenmistim o yuzden aldim gibicesine demisti gecen aylarda. Iki uc dogru adimla bu takim neden sampiyon olmasin, digerleri hata ustune hata yapip dururken.
Evet boktan bir lig burasi, danimarka ne yazikki daha kaliteli bir lig.Burası boktan Dan ligi değil ki Midyat gibi takımlar şamp olsun
Noldu yeni takımın Aliağa mı
Burası boktan Dan ligi değil ki Midyat gibi takımlar şamp olsun
@Feramuz Kayalar verecek ödülünü.Tebrikleri ve ödülümü almak isterim
@Feramuz Kayalar verecek ödülünü.
Önce anadolu takımları maaşları ödesinde ondan sonra başka liglere laf edelim adminim.Artık ben arap ligine dan ligine laf etmem.Hepten bitik bir futbol yeri burası.Burası boktan Dan ligi değil ki Midyat gibi takımlar şamp olsun
Top oynanmıyor Dan liginde, izledik pandemi dönemi, sadece oynanan futbol Avrupa için daha uygun.Evet boktan bir lig burasi, danimarka ne yazikki daha kaliteli bir lig.
Oleyyy merak ettim şimdi ödülümü
Adminim kusura bakma da tek macla yorumunu yapiyorsunTop oynanmıyor Dan liginde, izledik pandemi dönemi, sadece oynanan futbol Avrupa için daha uygun.
Keyif veren tek takım yok.
Sg şimdi