SL 25/26 H:6 | Göztepe 3-0 Beşiktaş | MS | 19 Eylül

Bakalım ilk hangi kuş " neden Galatasaray, göztepe ile önce oynamıyor " diye ağlayacak

Benim arkadaşın söylediğine gore rasmussemin yeni hedefi Dennisi sağlam bir paraya satmak mis ,bu sene tekliflerde gelmis ama düşük bulmus

Imkansız hakemler izin vermez ama sene sonuna doğru cokerler geçen senede böyle oldu samsun Göztepe ne kadar geç oynarsan okadar avantaj yalnız scout muazzam

Ürdünlü 19 yas
Tanzanyali 23 yas
Beninli 23 yas
Tunuslu 24 yas
Brezilyalı 23 yas
Nijeryalı 21 yas

Bu nasıl scout Göztepe örnek alinmali
Dostum adamlarda Danimarka ve İngiltere gücü var göztepe kendi başına bunu yapmadı 10 senelik mevzu.

Bizim paşalar da hocasından yardımcısına ondan scoutuna instagramda hatun layklıyorlar.

Ankersen tr ligi berbat bir lig, herkes cok boktan yonetiliyor, goztepe acayip iyi bir firsatti hem taraftari hem izmiri cok begenmistim o yuzden aldim gibicesine demisti gecen aylarda. Iki uc dogru adimla bu takim neden sampiyon olmasin, digerleri hata ustune hata yapip dururken.

Ankersen tr ligi berbat bir lig, herkes cok boktan yonetiliyor, goztepe acayip iyi bir firsatti hem taraftari hem izmiri cok begenmistim o yuzden aldim gibicesine demisti gecen aylarda. Iki uc dogru adimla bu takim neden sampiyon olmasin, digerleri hata ustune hata yapip dururken.
O işler o kadar kolay değil. Bacaklar titrer son 10 hafta. Bizim çok kötü olduğumuz bir sezon olursa belki.

O işler o kadar kolay değil. Bacaklar titrer son 10 hafta. Bizim çok kötü olduğumuz bir sezon olursa belki.
ayni fikirde degilim
su lig “its up for grabs” diyorum hep
biri cikip iki uc seyi dogru yapsa ambargo koyarlar. ha hukumet artik bizi mi fbyi mi bjki mi destekler orasi bilemem ama hic biri mantikli is yapmiyor.

Burası boktan Dan ligi değil ki Midyat gibi takımlar şamp olsun

Noldu yeni takımın Aliağa mı

Bugun tjk izmir yarışları varmış mac sonu baskanla hoca gidermi acaba

Ekli dosyalar

• IMG_9399.webp
    IMG_9399.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 13
Top oynanmıyor Dan liginde, izledik pandemi dönemi, sadece oynanan futbol Avrupa için daha uygun.

Keyif veren tek takım yok.

Sg şimdi
Adminim kusura bakma da tek macla yorumunu yapiyorsun

Futbolu daha keyifli degil de tr liginde cok mu keyifli ya en son ne zaman kayseri alanyaspor macini izledin mesela

Su ezikleri ovmek gibi olmasin da bende istemez miyim tr liginin kalitesi daha yuksek olmasini. Ya bizimkinler antreman bile yapmiyor ya Cornelius biz gule oynuyoruz, Holst diyor ki biz devre arasinda ot iciyoruz. Boyle bisey ya tr ligi.

Ama kimse bunlara bisey demiyor, herkes transfer odakli, isim odakli, dram olsun kavga olsun, laflar atilsin, transfer calimlari yapilsin. Boyle devam bakalim nereye kadar

Geri
Üst Alt