SL 25/26 H:6 | Göztepe 3-0 Beşiktaş | MS | 19 Eylül

Goztepenin ilerisi birazcık ayağı iyi olsa absürt bir skor çıkardı ortaya. Jimnastik perişan oldu.

Ligimizde iki üç tane daha göztepe ayarında takım olsa hollanda liginden portekiz liginden daha iyi oluruz. Ama yok belediye başkanlarının oy kapısı olmuş anadolu takımları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ligin kalitesi arttıkça Avrupa başarıları da artar.

Bu derece hezimetlerin bahanesi değil tabi o başka konu fakat 5 maçta yalnızca 1 gol yiyen ve 15 atan takım muhtemelen ilk iki maçıyla beraber -10 averaj yapacak ŞL'de sonuncu olacak.

Okan Buruk gibi hocalar da bunlara aldanmaya devam ediyor, oyuncular da aradaki uçuruma ayak uyduramıyor.

Osimhen dünyanın en iyi 5 forvetinden diyoruz ama 1-2 sene sonra ilk 10 dışına çıkar çünkü ligimiz onu da bir güzel geriye götürür.

Adali herzaman populist bir isimdi, kendine buyuk gosterme cabalari icindeydi.

yoksa kafayi calistirsa o paralara cok iyi kadro kuralardi

Bisi diyim mi
Linc etmeyin ama şu sahadaki goztepe frankfurtu yenebilrdi. Nedeni oyundan hiç ama hiç kopmuyorlar. Geçen seneki maçları da göz önüne alırsak. Taktikleri çok sağlam. Bizim tek oyuncumuzun maaşına takım kurmuş adamlar. Ve romulo gibi bir sürü oyuncu satacaklar.

kendime geldim kendime
Hayat size güzel vallahi kardeşim. Bjk 3 yedi diye dün yaşadığımız skandalı unutabiliyorsanız bana da öğretin o işi nasıl oluyor? Böyle bir maçın varlığını bile unutmuşum. Şimdi foruma girince gördüm ve gülmeyi geçtim bıyığım titremedi.

Hayat size güzel vallahi kardeşim. Bjk 3 yedi diye dün yaşadığımız skandalı unutabiliyorsanız bana da öğretin o işi nasıl oluyor? Böyle bir maçın varlığını bile unutmuşum. Şimdi foruma girince gördüm ve gülmeyi geçtim bıyığım titremedi.
öğrenilmiş çaresizlik

Ligin kalitesi arttıkça Avrupa başarıları da artar.

Bu derece hezimetlerin bahanesi değil tabi o başka konu fakat 5 maçta yalnızca 1 gol yiyen ve 15 atan takım muhtemelen ilk iki maçıyla beraber -10 averaj yapacak ŞL'de sonuncu olacak.

Okan Buruk gibi hocalar da bunlara aldanmaya devam ediyor, oyuncular da aradaki uçuruma ayak uyduramıyor.

Osimhen dünyanın en iyi 5 forvetinden diyoruz ama 1-2 sene sonra ilk 10 dışına çıkar çünkü ligimiz onu da bir güzel geriye götürür.
Kurtuluş için

1- var ve 5.hakem dahil hepsi yabancı olmalı

2- teknik direktörlerin ve yardımcı antrenörlerin çoğu yabancı olmalı ki en azından oynanan oyun bir şeye benzesin

3-türk oyuncu bulundurma zorunluluğu kaldırılmalı, 21 yaş ve altı türkler için dakika bazlı tff tarafından prim ödenmeli

4-bizim ülkede futbol oynanmalı, oyun hızlanmalı. tesislere yatırım yapılmalı. saçma sapan stadsız tesissiz takımlar ligde kol geziyor. 3 pas yapamayan takımlar süper lig'in büyük bölümünü oluşturuyor. takım sayısı 16'ya düşmeli

5-milyonluk büyükşehirler kıçı kırık bir stadı dolduramıyor. insanlara futbolu sevdirmek lazım. iyice zengin sporu oldu futbol

şu ödenen saçma salak maaşların haddi hesabı yok..

Göztepe dogru yoldu bu ligin leipzigi olacak salzburgu olacak, uyi oyuncular bulup oybatip avrupaya güzelce satacak.

Her zamana goztepe favorimdir akıllı ve sistemli bir yönetimleri var. Ben tanımıyorum o zaman iyi oyuncu degil mantigiyla insanlarla dalga geçen üyelerinin de cok olacağını düşünmüyorum

Ne kadar fazla para harciyorlarsa o kadar erken lige veda ediyorlar. Caplarini anlasalar, aslinda daha basarili olacaklar. Hedefleri her zaman ikincilik olmali.

Adamlar Eylül ayında lige havlu attılar gittikçe ilerletiyorlar bu işi bunun zirvesi kamp döneminde havlu atmak falan olur.

Gs bizi üzünce teselliyi fb ve bjk'de arıyoruz
Düşünüyorum da FB ve BJK bizi hiç uzmediler. Allah razı olsun, ne zaman canımız sıkıldı imdada koşuyorlar. Sen clde 5 yersen 6 yiyorlar. Ligte puan kaybediyorlar. Daha napsinlar, kötü gün dostları

Geri
Üst Alt