Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.223
- 2.317
- 473
Goztepenin ilerisi birazcık ayağı iyi olsa absürt bir skor çıkardı ortaya. Jimnastik perişan oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin kalitesi arttıkça Avrupa başarıları da artar.Ligimizde iki üç tane daha göztepe ayarında takım olsa hollanda liginden portekiz liginden daha iyi oluruz. Ama yok belediye başkanlarının oy kapısı olmuş anadolu takımları
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
FB'yi yarışta tutarlar. Kopsun istemezler.Bjk gitti
Fener 1 maça bakar
Hayat size güzel vallahi kardeşim. Bjk 3 yedi diye dün yaşadığımız skandalı unutabiliyorsanız bana da öğretin o işi nasıl oluyor? Böyle bir maçın varlığını bile unutmuşum. Şimdi foruma girince gördüm ve gülmeyi geçtim bıyığım titremedi.kendime geldim kendime
öğrenilmiş çaresizlikHayat size güzel vallahi kardeşim. Bjk 3 yedi diye dün yaşadığımız skandalı unutabiliyorsanız bana da öğretin o işi nasıl oluyor? Böyle bir maçın varlığını bile unutmuşum. Şimdi foruma girince gördüm ve gülmeyi geçtim bıyığım titremedi.
Kurtuluş içinLigin kalitesi arttıkça Avrupa başarıları da artar.
Bu derece hezimetlerin bahanesi değil tabi o başka konu fakat 5 maçta yalnızca 1 gol yiyen ve 15 atan takım muhtemelen ilk iki maçıyla beraber -10 averaj yapacak ŞL'de sonuncu olacak.
Okan Buruk gibi hocalar da bunlara aldanmaya devam ediyor, oyuncular da aradaki uçuruma ayak uyduramıyor.
Osimhen dünyanın en iyi 5 forvetinden diyoruz ama 1-2 sene sonra ilk 10 dışına çıkar çünkü ligimiz onu da bir güzel geriye götürür.
Düşünüyorum da FB ve BJK bizi hiç uzmediler. Allah razı olsun, ne zaman canımız sıkıldı imdada koşuyorlar. Sen clde 5 yersen 6 yiyorlar. Ligte puan kaybediyorlar. Daha napsinlar, kötü gün dostlarıGs bizi üzünce teselliyi fb ve bjk'de arıyoruz