SL 25/26 H:6 | Kasımpaşa 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Eylül

Saint Maximen fenerin işini aşırı kolaylaştırıyordu geçen sene elindekinide anlamıyor herifler, Kerem geldi orada da 10 seviye düştüler.

Bunlar ferdiyi tadici dzekoyu kostici maximini hatta osayi samueli bile ariyorlar.. Bu kadar para harcayip kaliteyi bu kadar geriye cekmek buyuk basari

Yarın Konya’yı yenersek Okan’cılar yine Okan’ı taktiksel deha ilan eder ve feci propaganda yaparlar.

ben demistim bunları renktaş
IMG_6588.webp

Ben keremin durumunu Okan buruğun teknik direktörlük durumuna benzetiyorum, üst seviye için bariz oğlu bariz yetersiz bir adam olduğu çok açık Okanın avrupa için yetersiz olduğu gibi. Bizde de 1 asist yapsın diye 20 top kaybı yapıyordu her maç bu maçta top kaybı rekoru kırmış:d 20 top kaybı yapan bir adamla zaten iyi futbol oynayamazsın ki imkanı yok bana göre.
%100, Benim bir futbolcuda en sevdiğim özelliklerden biri topun ayağına yapışması, bizde mesela İlkay öyle, hastayım böyle oyunculara.

Bunlar ferdiyi tadici dzekoyu kostici maximini hatta osayi samueli bile ariyorlar.. Bu kadar para harcayip kaliteyi bu kadar geriye cekmek buyuk basari
dzeko 40 yasında oynasa icardiden hırslı oynar renktaş

bunlar gec ayıktı iyi oldu herif herşeyini verıyordu

tadicte keza öyle

bunlar 1 tane sağlam kanat alıp yarışta kalabilirlerdi kerem aldılar bizim için büyük şans
Çünkü mou kadroyu 3lu sistem ve kontra futboluna gore kurdu fakat sağlam kanat olsa dahi kurtarmazdi çünkü bunlar dikkat edin ilerde top tutup oyun kuramiyorlar yani tadic dzeko ve kostici arıyorlar tadic 30 dk bile olsa girer bir pas atar zehri salardi yada dzeko

Geri
Üst Alt