Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.013
- 76.071
- 4.108
Daha seçim resmileşmemişti devre arası duyunca bi keyfi kaçmıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok dostum öyle değil ali koç lusır ehihihBunlar ali kocu cok arayacak.. Saranin hem takimlar hem hakemler ustunde boyle baski olusturmasi olanaksiz.. 20 mactir yendikleri k.pasa koc kaybettigi gun 10 kisi puan aldi bunlardan tesaduf olabilir mi ?
Ben bastan beri cok istiyordum gitmesini 3 yildir nisanda sampiyon olacakken son 2-3 haftaya kaldi isimiz bunun yuzunden
Kerem 10'a alınsa iyi iş derdim, maç çözebilir şut vs ama 25'lik biri asla olmadı, Maximen'den az katkı verir şu ortamdaSaint Maximen fenerin işini aşırı kolaylaştırıyordu geçen sene elindekinide anlamıyor herifler, Kerem geldi orada da 10 seviye düştüler.
Helal Hüsnü komiserim. Yeminle her sene son haftalara kalmasından bıktık usandik yav. 15 puan farkla kazanacağımiz sezon 3 puanla olabildikBunlar ali kocu cok arayacak.. Saranin hem takimlar hem hakemler ustunde boyle baski olusturmasi olanaksiz.. 20 mactir yendikleri k.pasa koc kaybettigi gun 10 kisi puan aldi bunlardan tesaduf olabilir mi ?
Ben bastan beri cok istiyordum gitmesini 3 yildir nisanda sampiyon olacakken son 2-3 haftaya kaldi isimiz bunun yuzunden
Seni bilmem de yarın Konya galibiyeti ile şu şekil takılırım meselahala bu maca nasi seviniyorsunuz abi? noldu yarin konyayi yenip turami cikacagiz. avrupada basari istiyoruz
ben demistim bunları renktaşSene basi defalarca belirttik son 3 yilin en karman corman en zayif kadrosunu kurdular bir dunya para harcayip..
10 adam alip dzeko ve tadicin oyun aklinin yarisini bile bulamadilar