SL 25/26 H:6 | Kasımpaşa 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Eylül

Kasimpasa başkanı kendi oyuncusundan bilerek kimizi kart yemesini istemiş; Ali Koç kaybedince, ikinci yarinin başında tekrar futbolcularla konuşup, bilerek kaybetmeyin, puan alin demis.
Lutfen bu sacma sapan teorileri birakalim artık. Sürekli komplo teorisi üretilen Sivasspor Fener'i iki kere şampiyonluktan etti. Baskanlarin Fener'e yakin olması, futbolcuların maçı satacağı anlamına gelmiyor.

Bunlar ali kocu cok arayacak.. Saranin hem takimlar hem hakemler ustunde boyle baski olusturmasi olanaksiz.. 20 mactir yendikleri k.pasa koc kaybettigi gun 10 kisi puan aldi bunlardan tesaduf olabilir mi ?
Ben bastan beri cok istiyordum gitmesini 3 yildir nisanda sampiyon olacakken son 2-3 haftaya kaldi isimiz bunun yuzunden

1758482550360.webp

Bunlar ali kocu cok arayacak.. Saranin hem takimlar hem hakemler ustunde boyle baski olusturmasi olanaksiz.. 20 mactir yendikleri k.pasa koc kaybettigi gun 10 kisi puan aldi bunlardan tesaduf olabilir mi ?
Ben bastan beri cok istiyordum gitmesini 3 yildir nisanda sampiyon olacakken son 2-3 haftaya kaldi isimiz bunun yuzunden
yok dostum öyle değil ali koç lusır ehihih

Ulan terörist gitti aninda puan aldılar bu bile yapının nerede olduğunun kanıtı

Saint Maximen fenerin işini aşırı kolaylaştırıyordu geçen sene elindekinide anlamıyor herifler, Kerem geldi orada da 10 seviye düştüler.
Kerem 10'a alınsa iyi iş derdim, maç çözebilir şut vs ama 25'lik biri asla olmadı, Maximen'den az katkı verir şu ortamda

Ali gitti diye sevinen febelilerin sevinçlerinin sürmesine Rabbim izin dahi vermiyor.

FB li yorumcular acayip akıl tutulması yaşıyorlar; ''Tarihin en iyi FB kadrosu'' diyen epey kişiye rastladım. Asensio' nun Alex performansı göstereceği garanti, Kerem ligin üzerinde kanat vs vs. Mevcut kadrolarına 'ucube' diyorum epeydir. Talisca başlarına bela, Duran hiçbir şey gösteremedi henüz, iyi görüntü de vermedi, Nesyri asla hedef santrfor olarak yeterli olabilecek biri değil. Orta saha desen, bizim takımda olmasını isteyebileceğim tek adam yok, Skriniar olmasa stoper rotasyonu bombok. Geriye ne kaldı zaten?..

Helal Hüsnü komiserim. Yeminle her sene son haftalara kalmasından bıktık usandik yav. 15 puan farkla kazanacağımiz sezon 3 puanla olabildik

Geri
Üst Alt