Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan yamal bile adam kovaliyor.yav yunus mu kovalayacak rakibi trollügü bırakın kardeşim
Puhahahaha
Gs'ın da ligde herhangi bir takıma karşı bu denli üstünlük kurmuşluğu illa ki vardır bence.Galatasaray - Kasımpaşa arasında olan maçlarda ekibimiz 42 maçta 26G 7M 9B almış ve maçların nasıl geçtiği belli.
Kasımpaşa - fbtö arasında olan 47 maçta fbtö 38G 4M 5B almış birisi dün oldu. Son 10 yılda bu maçla beraber 3B 1M var istatistik show
Zagreb maci maglubiyet oldugu aksam gider, tum tazminatini da alir. 3 haftaligina gidip kovulan adam kolay kolay is bulur mu belli olmaz. 1 seneligini alir gider.Şu hocayı ne kadar kovmazlarsa o kadar kardır.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En fazla Ankaragücü görünüyor 118 maçta 74G 22B 22M yani yine de mağlubiyet sayısı az değil.Gs'ın da ligde herhangi bir takıma karşı bu denli üstünlük kurmuşluğu illa ki vardır bence.
Konya var bizim 54 maç 39 galibiyet 10 beraberlik 5 mağlubiyetEn fazla Ankaragücü görünüyor 118 maçta 74G 22B 22M yani yine de mağlubiyet sayısı az değil.
![]()
Galatasaray SK - Rakiplere karşı bilanço
Diese Seite enthält eine kompakte Übersicht der sportlichen Bilanz vom Verein Galatasaray seit der Saison Güncel sezonun toplam istatistiğiwww.transfermarkt.com.tr
… koyayım nasıl bir kafa varsa ben de akşamdan kalma mesajı da yanlış yazmışımOğlum Kasımpaşa yenmedi mi ben alternatif evrende mi yaşıyorum Kerem asensio golleriyle fener kazandı haber ini okuyordum akşam
Bu yanlış bilgiymiş bu arada. Spiker bizi trolledi ya 2018de beraberliği 2020de mi ne galibiyeti varmış o tarihten beri fark yiyor.2017 mi. Ne tesadüf lan ali geldiğinden beri puan alamayıp ali gittiğinde puan almışlar
Bizde oynayan kerem 900 bin alıyordu. Ayrıca maaşından bağımsız elemanın prime zamanıydı ki. Fenerde 7 alıyorkerem gayet iyi oynamis
saneye kiyasla daha iyi gibi duruyor simdilik
adam eksiltip kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyonu gol yapabilirmis
ne kadar para kazaniyor su an bilmiyorum ama bizde oynayan kerem fiyat performans olarak saneyi binlerce kez katlardi
fbdeki kerem ne yaparsa yapsin kazik olacak fiyattan dolayi
O pozisyon ofsayt sanirimkerem gayet iyi oynamis
saneye kiyasla daha iyi gibi duruyor simdilik
adam eksiltip kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyonu gol yapabilirmis
ne kadar para kazaniyor su an bilmiyorum ama bizde oynayan kerem fiyat performans olarak saneyi binlerce kez katlardi
fbdeki kerem ne yaparsa yapsin kazik olacak fiyattan dolayi