⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Eldeki en tetikçi kimse onu vermişler.

Bu adamın Sacha Boey'u attığı ve bize puan kaybettirdiği meşhur Alanya maçı futbol tarihine geçmiştir.

Edit: Ali Palabıyık*

Son düzenleme:
Ali gitti hakemler rahatlamistir. Pek sorun beklemiyorum.

Hakemler bizi doğrayamaz yani doğramaları için bir sebep yok. Güçlüyüz ve diğerleri güçsüz iken bizim yanımızda yer almayı tercih edeceklerdir. 30 yıldır adım adım takip ederim bu ülkede futbolu ve hakem camiasının rüzgarın tersi yönünde hareket ettiğine 1 kez bile şahit olmadım.

Maça gelecek olursak kolay bir maç bekliyorum zira Alanya takımı aynı kadro ile 13. günde 4. maçına çıkacak. Fiziksel olarak varlık göstermeleri çok zor.

Karıştırdım doğru bu bizi hangi maçta yakmıştı. Sövgü listemde başlarda çünkü.
Sivas maçı var 1-1 biten.

Genel olarak kötü hakem ama yukarıda bir kaç post önce bir düşünce yazdım bu tarz atamalarla ilgili. Belki katılırsın.

Maçtan önce hakem ile ilgili yüksek seviyede negatif moda girilmesi, hakem yönetiminin ta kendisinden daha negatif bir etki bırakıyor taraftarın üzerinde bence.

Screenshot Capture - 2025-09-25 - 21-39-28.webp

Bu Zorbay'ın şurada kafayı yedirttiği baya maç var. Konya deplasmanında Dubois pozisyonu büyük skandaldı. Sivas maçında son dakika penaltısı vardı. Yaya doğru açılan topa elden penaltı vermişti puan kaybetmiştik.

Genel anlamda topçuları sürekli provoke eden bir tip. Yasin Kol da buna benziyor diye uyuz oluyorum zaten. Kafada tilkiler dolaşıyor sürekli.

Hakemler bizi doğrayamaz yani doğramaları için bir sebep yok. Güçlüyüz ve diğerleri güçsüz iken bizim yanımızda yer almayı tercih edeceklerdir. 30 yıldır adım adım takip ederim bu ülkede futbolu ve hakem camiasının rüzgarın tersi yönünde hareket ettiğine 1 kez bile şahit olmadım.

Maça gelecek olursak kolay bir maç bekliyorum zira Alanya takımı aynı kadro ile 13. günde 4. maçına çıkacak. Fiziksel olarak varlık göstermeleri çok zor.
Bende sana soracaktım, alanyayi birden fazla izledin sanirim ,ben sadece akbil maçlarını izledim ciddi derli toplu buldum ortasahalsri hem diri hem pressci sol tarafta ruan fena degil ve esas ugunduyu nasil tutacaz evet bitiriciligi harika degil ama topu aldimi usein bolt gibi
Hoca bence cok rotasyon yapmadan fiziken kimler diriyse oynatmali
Bunun yanında defanslarini beğenmedim 3lu stoper ağır ve tek hamleliler kolay adam kaçırıyorlar

Sivas maçı var 1-1 biten.

Genel olarak kötü hakem ama yukarıda bir kaç post önce bir düşünce yazdım bu tarz atamalarla ilgili. Belki katılırsın.

Maçtan önce hakem ile ilgili yüksek seviyede negatif moda girilmesi, hakem yönetiminin ta kendisinden daha negatif bir etki bırakıyor taraftarın üzerinde bence.
Travmatik sezonlar yaşattılar çok normal.

Zaten iyi hakem bırakmadılar hep etki altına alabildikleri hakemler kaldı ligde. Bu biraz dengesiz. Derbi öncesi küfürden Fred'i de direkt oyundan atmıştı diye hatırlıyorum. Sonra çok uzun süre maç alamamıştı galiba. Bizden birini atsa ödüllendirilirdi.

Zaten iyi hakem bırakmadılar hep etki altına alabildikleri hakemler kaldı ligde. Bu biraz dengesiz. Derbi öncesi küfürden Fred'i de direkt oyundan atmıştı diye hatırlıyorum. Sonra çok uzun süre maç alamamıştı galiba. Bizden birini atsa ödüllendirilirdi.
Yali ,futbolun en ufak noktalarını bile doğradi mahvetti,el atmadığı tek konu yok
Hakem dövüldü saha içinde ertesi gun ilk ziyarete kimler gitti malum
Yani hakemlerin üzerinde bu herif inanılmaz korku kurdu ,bırakın kotu hakemleri en iyi denilen hakemler bile ne hale geldi hatırlayın

Liverpool maçı öncesi ekibimiz için zor bir deplasman olacak. Takım olarak iyi değiliz maalesef, Alanya iyi top oynuyor ve en büyük silahımız Osimhen’in durumu net değil. Ayrıca oyuncuların kafası Liverpool maçında olacak o yüzden Alanya bizden puan almak için her fırsatı deneyecektir. Ne olursa olsun kesinlikle puan kaybetme şansımız yok ve farkı korumak zorundayız. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.

Travmatik sezonlar yaşattılar çok normal.

Fb-Gs rekabeti, Fb'in g.tten uydurduğu toksik argumanların ekseninden uzaklaştıkça, hakemlerin üzerindeki baskı azalacak, bu baskı azaldıkça da daha iyi yönetilen maçlar izleyebileceğiz muhtemelen. (Yine hatalar olacaktır da, düz hata olacaktır daha çok).

Türk futbolunun Ali'den kurtulduğu şu güzel günlerde, herkes gerçeklere döndü ve Fb'in birçok açıdan içerdiği yetersizliklere odaklandı.

Bir tık daha az hakem konuşulan bir formata bürüneceğiz diye düşünüyorum artık.

Liverpool maçı öncesi ekibimiz için zor bir deplasman olacak. Takım olarak iyi değiliz maalesef, Alanya iyi top oynuyor ve en büyük silahımız Osimhen’in durumu net değil. Ayrıca oyuncuların kafası Liverpool maçında olacak o yüzden Alanya bizden puan almak için her fırsatı deneyecektir. Ne olursa olsun kesinlikle puan kaybetme şansımız yok ve farkı korumak zorundayız. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
⬆️

Devam

@Ufuktan Aslan @Murat Yanut @Vasfi Vural @Veli Baltacı @Nedim Sertel @Cemal Köroğlu @Oğuzhan Sesko @Ata B. Oğuz @Naci Liboş @Cafer Güney @Furkan Boz

Okan Buruk’un harika teknik ve taktik planları sayesinde olmayacak işler yapıyoruz 6 maç kazandık bu 7. maç kimleri dize getirmedik ki?

Alanya mı? Zor ama imkansız değil. Ben kaliteli bir ekiple karşılaşacak olmamıza rağmen Okan Buruk’a güveniyorum.

Geri
Üst Alt