Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mac öncesi alanya yorgundur demiştin fakat fiziksel olarak gayet diri adamlarRakiplerin gardını düşüren maç oldu. Sezonun geri kalanı için pek ümitli olacaklarını düşünmüyorum zira bu takım büyük maçlar hariç en fazla 3 kere takılır. CL maçı öncesi Cuma günü kötü zeminli bir anadolu takım deplasman maçında rezil oyunu ben kabul edebiliyorum hatta izlerken 1-1'e bile razıydım yani geç yiyelim bari 2-1 mağlubiyete fırsat kalmasın diye aklımdan geçirir iken galibiyet çok iyi oldu.
Genel fikstür değerlendirmesinde 3 tane zor şehir dışı deplasmanlarını geçirmemiz iyi oldu. 7 Şubat 2026'ya kadar Kocaeli'yi saymazsak sadece Antalya'ya gideceğiz bu büyük lüks.
Son olarakta Alanyaspor'da sonradan oyuna giren sağ kanat Ruan, Ogundu ve Maestro'ya göre çok daha kalifiye bir oyuncu göründü en azından yaşı doğrudur. İçeri devrilebilen dışarı gidebilen bir oyuncu profili çizdi kısa sürede aslında tam Göztepe'lik oyuncuymuş. Takibe aldığım bir oyuncu olarak not aldım.
Biz icerde yağmurlu çamurlu zeminde genclerbilrigine tek kale top oynayıp 1-0 kaybettik diye hatırlıyorum
Bence tam tersi. Bende büyük endişe oluştu.Rakiplerin gardını düşüren maç oldu. Sezonun geri kalanı için pek ümitli olacaklarını düşünmüyorum zira bu takım büyük maçlar hariç en fazla 3 kere takılır. CL maçı öncesi Cuma günü kötü zeminli bir anadolu takım deplasman maçında rezil oyunu ben kabul edebiliyorum hatta izlerken 1-1'e bile razıydım yani geç yiyelim bari 2-1 mağlubiyete fırsat kalmasın diye aklımdan geçirir iken galibiyet çok iyi oldu.
Genel fikstür değerlendirmesinde 3 tane zor şehir dışı deplasmanlarını geçirmemiz iyi oldu. 7 Şubat 2026'ya kadar Kocaeli'yi saymazsak sadece Antalya'ya gideceğiz bu büyük lüks.
Son olarakta Alanyaspor'da sonradan oyuna giren sağ kanat Ruan, Ogundu ve Maestro'ya göre çok daha kalifiye bir oyuncu göründü en azından yaşı doğrudur. İçeri devrilebilen dışarı gidebilen bir oyuncu profili çizdi kısa sürede aslında tam Göztepe'lik oyuncuymuş. Takibe aldığım bir oyuncu olarak not aldım.
Hamza Hamzaoğlu un bir maçi vardı oyle Muslera tuttu hepYine 1 sıfır yendigimiz musleranin baya top kurtardigi bir alanya maci vardi çagdasin td oldugu. Bizde de Ft vardı o maça bir hayli benzer bir mac oldu.
L'pool'da Palace'a kaybederek aynı taktiği bize uyguladı
Günün sonunda üç puanı almıştık ama Hayri abiKendimizi yerin dibinde bulduğumuz müsabakalardan biri.