⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

IMG_2240.webp

Rakiplerin gardını düşüren maç oldu. Sezonun geri kalanı için pek ümitli olacaklarını düşünmüyorum zira bu takım büyük maçlar hariç en fazla 3 kere takılır. CL maçı öncesi Cuma günü kötü zeminli bir anadolu takım deplasman maçında rezil oyunu ben kabul edebiliyorum hatta izlerken 1-1'e bile razıydım yani geç yiyelim bari 2-1 mağlubiyete fırsat kalmasın diye aklımdan geçirir iken galibiyet çok iyi oldu.

Genel fikstür değerlendirmesinde 3 tane zor şehir dışı deplasmanlarını geçirmemiz iyi oldu. 7 Şubat 2026'ya kadar Kocaeli'yi saymazsak sadece Antalya'ya gideceğiz bu büyük lüks.

Son olarakta Alanyaspor'da sonradan oyuna giren sağ kanat Ruan, Ogundu ve Maestro'ya göre çok daha kalifiye bir oyuncu göründü en azından yaşı doğrudur. İçeri devrilebilen dışarı gidebilen bir oyuncu profili çizdi kısa sürede aslında tam Göztepe'lik oyuncuymuş. Takibe aldığım bir oyuncu olarak not aldım.
mac öncesi alanya yorgundur demiştin fakat fiziksel olarak gayet diri adamlar
onun dısında yorumlara katılıyorum,rakiplerin ciddi olarak gardını düşürdü
adamların forveti atmasa kaleci maç alıyor bizimki yumurtluyor diyorlar
okan dönemınde her sene böyle 1 2 macımız banko var
dk 65 70e kadar oyuna benım lafım yok ama hem alanya macı hem konya macı hocanın takımı çorba etmesini izah etmesını ortasahayı komple boşaltma sebeblerini artık açıklaması lazım
cünkü hoca yaptıgı yanlısları göremiyor çok net,yanında da yanlısları gösterecek ekip yok
yani şu yaptıgı olayı yıllardır yapıyor ve hala yanlıs oldugunu görememek büyük eksiklık

Rakiplerin gardını düşüren maç oldu. Sezonun geri kalanı için pek ümitli olacaklarını düşünmüyorum zira bu takım büyük maçlar hariç en fazla 3 kere takılır. CL maçı öncesi Cuma günü kötü zeminli bir anadolu takım deplasman maçında rezil oyunu ben kabul edebiliyorum hatta izlerken 1-1'e bile razıydım yani geç yiyelim bari 2-1 mağlubiyete fırsat kalmasın diye aklımdan geçirir iken galibiyet çok iyi oldu.

Genel fikstür değerlendirmesinde 3 tane zor şehir dışı deplasmanlarını geçirmemiz iyi oldu. 7 Şubat 2026'ya kadar Kocaeli'yi saymazsak sadece Antalya'ya gideceğiz bu büyük lüks.

Son olarakta Alanyaspor'da sonradan oyuna giren sağ kanat Ruan, Ogundu ve Maestro'ya göre çok daha kalifiye bir oyuncu göründü en azından yaşı doğrudur. İçeri devrilebilen dışarı gidebilen bir oyuncu profili çizdi kısa sürede aslında tam Göztepe'lik oyuncuymuş. Takibe aldığım bir oyuncu olarak not aldım.
Bence tam tersi. Bende büyük endişe oluştu.
Fiziken çok ezildik. Bence bize pres yapan takımların sonuç aldığını gördüler. Gümrük maçı mesela. Bol presle bize oynatmadılar

Liverpool 2-1 yenildi Crystal Palace'e karsi
Tottenham kendi evinde 1-1 oynadi
PSV les bir Excelsior'a karsi zar zor 1-2 yendi (Excelsior xG 2.15)
Ajax kendi evinde NAC'e karsi 2-1 yendi ki NAC 10 kisi kaldi ve yinede xG Ajax 1.81 NAC xG 1.58
Marseille 90+1 dkda 1-2 yapti
Benfica 2-1 kazandi ama kendi xG 1.27 iken rakib xG 1.60+
Real Madrid dayak yedi 5-2

Simdiye kadar Sampiyon Ligdeki takimlarin oynanmis maçlarinin yarisindan fazlasi ya zor kazanilmis yada puan kaybi olmus maçlar. Ha ben normalde çok iyiyiz demiyorum ama belli ki SL öncesi maçlar genel anlamda sancili geçiyor

Apo yerde kafayla kaleye gonderecekmis nerdeyse maesteonun sutunda.

Ama cok guzel ornek pozisyon, yayda adamlara top verip 3 4 kisi suta atlama isi cok macta oldu. Bunu cozmemiz gerek.

Aslinda orda topu alabilsek Sane /osimhen tam bu gecisler icin adamlar ama genelde hep sektiriyoruz ya da rakibe gidiyor top, hemen bir hucum daha yiyoruz.

Biz kendi hucumumuzda da yapamiyoruz bunu, sekeni alip hemen suta falan donusturme cok az oluyor.

Okan hocamın mükemmel futbol anlayışı ile neredeyse alanyadan bile 5 yiyecektiktik

Geri
Üst Alt