⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Metehan girdikten sonra olan pozisyonlara bi bakın Allah askina

Kenar ortalarda singo ve davinsonun şaftı kaymış sürekli değişen defanstan.ayip yahu!

Metehan sağ kanat beki singo sag stoper davinson orta stoper Jakobs sol stoper eren sol kanat beki

Lan bi defans bu kadar değişir mi

Liverpool maçı olmazsa sırada bu kadar aşırı tepki olacağını düşünmüyorum herkes olacaklardan korkuyor kimse itiraf etmek istemiyor ama hepimizin içinde korku dolu ne demişler donunu düşünen kahraman olamaz.

liv macindan sonra
IMG_4607.webp

Yine 1 sıfır yendigimiz musleranin baya top kurtardigi bir alanya maci vardi çagdasin td oldugu. Bizde de Ft vardı o maça bir hayli benzer bir mac oldu.

Tum gun dusundum, bence Okan hoca bilerek puan kaybetmek istedi. Liverpool macina daha da motive etmek icin. Zaten ben derbileri de alirim ligde sampiyon olurum modunda. Yoksa baska aciklamasi olamaz son 30-40 dk oyun ve yedigimiz baskinin..

Rakiplerin gardını düşüren maç oldu. Sezonun geri kalanı için pek ümitli olacaklarını düşünmüyorum zira bu takım büyük maçlar hariç en fazla 3 kere takılır. CL maçı öncesi Cuma günü kötü zeminli bir anadolu takım deplasman maçında rezil oyunu ben kabul edebiliyorum hatta izlerken 1-1'e bile razıydım yani geç yiyelim bari 2-1 mağlubiyete fırsat kalmasın diye aklımdan geçirir iken galibiyet çok iyi oldu.

Genel fikstür değerlendirmesinde 3 tane zor şehir dışı deplasmanlarını geçirmemiz iyi oldu. 7 Şubat 2026'ya kadar Kocaeli'yi saymazsak sadece Antalya'ya gideceğiz bu büyük lüks.

Son olarakta Alanyaspor'da sonradan oyuna giren sağ kanat Ruan, Ogundu ve Maestro'ya göre çok daha kalifiye bir oyuncu göründü en azından yaşı doğrudur. İçeri devrilebilen dışarı gidebilen bir oyuncu profili çizdi kısa sürede aslında tam Göztepe'lik oyuncuymuş. Takibe aldığım bir oyuncu olarak not aldım.

Saçma sapan değişiklikler yaptık Dün bu oyunu da çok etkiledi
Oyun için dizilim felaketti
Aynı şeyi geçen sene Kasımpaşa maçında da yaptık
Jelert sol ön gibi gözüküyordu
3-3 bitmişti
Bu oyun hiçbir zaman için şakaya gelmez

Yalnız rakiplerin gardını inanilmaz.dusurdu bu ballı galibiyet, acayip sinir oldular.
Hatırladıkça gerilip kalıyorum son 15 dakika kabus gibiydi pas yapamıyoruz, sürekli top kaybı, rakip sağdan soldan geliyor, araya toplar atıyor valla tarihin en iyi Real'i gelse bu kadar baskı yemezdik.

Bunun üstüne fenerin puan kaybı gelirse tadından yenmez.

Osimhen ve Lemina tam randımanlı dönmeden iyi top çıkmaz.

Dram, sahnede oynanmak için yazılmış, acıklı ve güldürücü bir oyunun canlandırılması anlamına gelir
Drama ise, lider ve katılımcıların atölye ortamında rol oynama, doğaçlama gibi tiyatro tekniklerini kullanarak bir olayı, anıyı, kavramı, konuyu, düşünceyi canlandırması olarak tanımlanır
Drama, dramın bir türü olarak kabul edilir

Özellikle son 20 dkyı 8-10 kere izlemesi lazım Okan hocanın. Çünkü oynattığı futbol dibi gördü insallah burdan bir çıkış yakalarız yoksa şampiyonlar ligini geçtim ligde de işler kötü yerlere gidebilir.

Geri
Üst Alt