⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Zytinli.gif

"üstad hiç beni özledin mi?"

valla iyi değiliz ama şu zeminde de takıma sallamak istemiyorum ya. rezil sahadan bi şekilde 3 puanı alıp çıkmak lazım.

Takımda herhangi bir değişiklik yok. Arkada 3 kişi + kaleci, önde 2 kişi bir şeyler yapmaya çalışıyor. Orta saha ve kanatlar tamamen boş. Bu takım Liverpool dahil her Avrupa maçında doğal 5'lik adayıdır. Savunma arkasına atılan her top pozisyon oluyor.

Takımda bi huzursuzluk var ama maaş kaynaklı mı Okan kaynaklı mı bilemiyorum

Ne izliyoruz abi biz ya şu an önde olmamızın tek sebebi rakibin malligi ve Singo'nun canının sıkılıp bir şeyler denemesi sonucu. Herhalde 0-0'a tur atlayacagiz hocaya göre bu Aykut kocaman in yan ve geri pas oyununun bile kötü uyarlamasinin başka açıklaması yok

Bu düzende singonun defansif etkinliği zayıfladı hücumun aksine.sallai ve sane piuasada hiç yok zaten.koca bir yarıda oyunu kuramadık bir türlü.sadece davinsonu oldukça konsantre ve diri gözüktü

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Sane-Sara-Sallai ciksin Yunus-İlkay-Lemina girsin. Sansa bi gol bulduk boyle bitirelim bari 50 tane pozisyon verdik rakibe. Harcanan paraya oynana oyuna bak buyuk rezillik.4 senede 50 transfer yaptik doymadi Okan adam yemeye. Oynanan futbola bak ya kabuklenemiyorum su futbolu,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alanyanın kaçırdıklarını Liverpool atar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt