⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Hayallerimin içine ettin be Sane. Sen önüne geleni dizecektin bn yok artık okadar abartma diye kızacaktım. Sonra beklemediğim anlarda o topu içeri sokacaktın. Sonra gülümseyerek "Hınzır yine yaptı yapacağını diyecektim" düşman çatlatacaktık. Tekme yediğinde korkacaktım. Serbest vuruş olunca senin atman için haykıracaktım. Daha 29 yaşında daha çoooook zamanımız var diye düşüncelere dalacaktım. 38 yaşına geldiğinde acaba bir yıl daha yapabilir mi diyecektim. Çocuklarının büyümesini izleyecektim...

Osimhen dönmeden bu oyun toparlanmaz icardi yedekten girmeli

Barış, Kerem'in 3. yılı gibi koşu atmayı bıraktı sürekli ayağına istiyor topu. Olmaz böyle. Üst üste biniyorlar savunma yerleşiyor sürekli. Singo 1 kere kendi çabasıyla çizgiye indi gol geldi.

Singo sürekli geri dönüyor

Sallai ve baris 50 metre ilerde

4luye dön okan çok saçma bu diziliş

Sürekli savunma arkasina atiyolar

Sara Sane Barış Sallai çok etkisizdi. Yine gördük Yunus un önemini. Sara nın bu oyunu artık sıkıyor bu maçlarda bile etkisi kalmadı. Sane istekli ama olmuyor bi türlü istediklerini yapamıyor.

Ortasaha bu kadar pasif ve top kullanamazken Sane o kadar gözüme batmıyor.

Barış ya da Sallai mesela daha iyi şu an Sane'den diyemem.

Sara felaket ağır - pasif - topu unutmuş halde şu an.

okan hocamın müthiş üçlüsüyle pozisyon vermeden ilk yarıyı bitirdik

sallai ve ereni oyundışı bırakarak alanyalıları şaşırtdı

bu taktiğin normali atağa çıktığında sallai ile ereni ortasahaya yaklaştırıp sane ile barışı çizgiye çekmek ama müthiş deha hocamız sallai ile ereni çizgiye çekip alanyalılara hayatlarında bulmadıkları boşlukları verdirdi alanyalılar şaşkın biz niye 11-9 oynuyoruz diye

okan hocam işte böyle bir hoca
müthiş taktik dehası hocam 9 kişiye karşı 11 kişi nasıl oynanır tüm dünyaya gösteriyor

Maestro'yu da rotasyon için almalıyız diye diye dilimizde tüy bitmişti. İsimli futbolcu olmadığı için GSC ulemaları goygoy yapıyordu.

Hayır anlamıyorum sara dan ne istiyorsunuz adam top kazandı oyunu açtı çalım attı kart yedirdi
Saraya gelene kadar ne oyuncular var kayıp bizim taraftar takti mi takıyor mesela sara daha ne yapmalı önündeki adam Sane eli belinde dolaniyor
Toreira ile birlikte makouta maestroya direnmeye çalıştı daha ne yapacak

Bizim taktik de berbat ötesi. Singo stoper ama çok ileri çıkıyor. 4lü oynayıp sağ bek olsa daha iyi değil mi.

Maestronun tum ortasahayi rahatça geçip geldigi pozisyonu gordumu acaba hoca eger gördüyse anında değişiklik yapar

Geri
Üst Alt