⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Leş gibi top oynuyoruz aynı topu Liverpool’a karşı oynarsak Beşiktaş’ın rekorunu kırarız benden söylemesi. Okan hocam ne zaman bu takım düzelecek yeter artık 10 da birin kadar kadro değeri olan takıma karşı bile yokları oynuyorsun

Hayallerimin içine ettin be Sane. Sen önüne geleni dizecektin bn yok artık okadar abartma diye kızacaktım. Sonra beklemediğim anlarda o topu içeri sokacaktın. Sonra gülümseyerek "Hınzır yine yaptı yapacağını diyecektim" düşman çatlatacaktık. Tekme yediğinde korkacaktım. Serbest vuruş olunca senin atman için haykıracaktım. Daha 29 yaşında daha çoooook zamanımız var diye düşüncelere dalacaktım. 38 yaşına geldiğinde acaba bir yıl daha yapabilir mi diyecektim. Çocuklarının büyümesini izleyecektim...
Yok öyle bişi kandırmışlar seni

Icardiyi 60 ta filan almak lazım saha çok kotu
Oyuncuya birşey olmasın tam forma girdi
Osimhen yarım saat oynar alisiktir Nijerya komple sahaları böyle tarla

Bu arada maç çok zor maç gol atmış olmamız acayip iyi oldu çünkü muhtemelen yiyeceğiz de. 1-2 ya da 1- 3 alırız gibi iğrenç bir atmosferi var zemin kötü ileri hatlarında oynayan siyahiler canavar gibi tam bir türkiye kupası atmosferi stadı var şuradan 3 puanla çıkarsak muazzam iş olur. Alanya gayet iyi takım bu arada.

Liverpool maçında solda Jakops oynamalı maalesef Erenle çıkarsak dağılacağız.

Bu takımnın en büyük sıkıntısı geriden oyun kuramıyor topla çıkamıyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lpoola herturlu yenilecez adamların avrupanin en iyisi su anda ,bu maci düşünün 3 puan cok daha onemli

Gs 3 lü oynamıyor 4 lü oynuyor. Sadece Eren çıktığında Singo ile 3 lü kalıyor geçen sene bunu Kaan la da yapıyorduk.

Geri
Üst Alt