⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Önce alanya
Sonra alayına
Özellikle
İçimizdeki düşmanlara!!!!!!!

Açık açık diyeyim içim kan ağlasa da Liverpool maçından daha önemli.
Bayern - Hatay maçlarında varımızı yoğumuzu ortaya koyup ikisinide kazanamamıştık. En azından Alanya'yı yenelim zaten Liv. içimizden geçer.

Hizli hucuma cikan bir takim alanyaspor

Ibrahim kaya bayagi iyi topcu ve topsuz kosulari etkili bir oyuncu bu yüzden ona önlem almaliyiz

Orta sahalari da iyi bu yüzden sert bir orta saha ile karsilik vermeliyiz

Ugurcan
Singo Sanchez Abdulkerim Jacops
Torreira Lemina
Sallai Yunus Baris
Icardi

Asıl kırılma maçı Alanya'dan ziyade Liverpool. Liverpool maçı sonrası bir de Beşiktaş derbisi var.

Eğer Liverpool'dan puan alırsak, gaza basarız. O maçta da ağır bir mağlubiyet gelirse, tüm dengemiz bozulur.

Şimdiye kadar ligde en zor maçımız bu olacak.

Puan kaybı gelebilir Liverpool maçı öncesi.

Takım 2 yıldır deplasmanlarda daha iyi ve rahat oynuyor. Alanya çok yıprandı çünkü üst üste fazla zorlayıcılığı yüksek maçları aynı oyuncular ile oynadılar.
Son 13 gün içerisinde hepsi deplasman olmak üzere Konya, Fenerbahçe, Başakşehir ve şimdide Galatasaray ile aynı kadro üzerinden oynamak kolay iş değil bence tel tel döküleceklerdir.

Singo'yu dün canlı izlediğimde daha maçın başında dahi yorgun gördüm bence her halükarda dinlendirilmeli.

Orta saha nasıl olacak en merak ettiğim bu kimi oynatsak 3 gün sonra Liverpool karşısında işi zor olacaktır. Kaan Ayhan veya Berkan Kutlu sürprizi bekliyorum bundan dolayı.
Sara ile Kaan/Berkan oynar ama 3. kişi kim olur kestiremiyorum.
Kanatların birinde Ahmed Kutucu da düşünülebilir ilk 11 anlamında.

İyi futbolla galibiyet şampiyonluğun ilk adımı olur
Önemli tabii de 34 maçın tümünü iyi oynayarak kazanmak mümkün değil. Bazen kötü oynarken de 3 puan almak çok değerli.

Alanya bu anlamda zorlayacaktır ki akıllar Lpool maçında olacak dolayısıyla konsantrasyon düşük bi maç bekliyorum yine.

1-0 olsun bizim olsun.

Önemli tabii de 34 maçın tümünü iyi oynayarak kazanmak mümkün değil. Bazen kötü oynarken de 3 puan almak çok değerli.

Alanya bu anlamda zorlayacaktır ki akıllar Lpool maçında olacak dolayısıyla konsantrasyon düşük bi maç bekliyorum yine.

1-0 olsun bizim olsun.
işte bu şartlarda iyi oynayarak net bir skor alırsak rakiplerin gardını düşürürsün bu sene de Galatasaray şampiyon dedirtirsin

Geri
Üst Alt