⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Umuyorum hoca,lpool maci daha önemli gibi düşünüp rotasyon saçmalığına girmez, bu mac fizikli en diri oyuncular oynamali ,lpool maci sadece prestij bizim icin

Uğurcan

Singo Sanchez Apo Jacobs

Torreira Sara

Sallai İlkay Yunus

Barış

İcardi bu maçta sonradan girmeli

İleride Barış mücadele eder en azından

Orta saha rotasyonuna Sara tekrar girmeli

Uğurcan

Singo Sanchez Apo Jacobs

Torreira Sara

Sallai İlkay Yunus

Barış

İcardi bu maçta sonradan girmeli

İleride Barış mücadele eder en azından

Orta saha rotasyonuna Sara tekrar girmeli
Sara yerine Lemina yazıyor ve diğer her şeye katılıyorum sn Kamacı.

Alanya'nın en güçlü bölgesi orta saha zira. Orada biraz sertliğe ihtiyacımız olacak.

Sanki yunus ile torreira liverpool maci icin dinlenmeli

Sallai kanat singo beke gecmeli, oyle bir hissim var

bize şu maçları çözebilecek çilingir lazım. avrupada iş yapmasına gerek yok sadece şu maçları çözsün yeter

kanatta sane oynar singo bek oynar, sallaiyi hücumcu olmaktan çıkarın artık kafanızdan. yaratıcı hiçbir özelliği yok
Yaraticilik ozelliginden ziyade sait durmayan, diri kalan biri oldugu icin yaziyorum.

Yunusun cizgiye atmadigi kosulari atiyor mesela, baris yerine bile oynayabilir hatta idman durumlarina gore.

Hoca ama joker givi 6 yerde kullanmayi birakmali, idare ettirmek yerine oyunculardan verim almayi bilmeli artik. Sol bek oldu ya sin mac, biye jakobs cikti mesela o zaman ..

Sanki yunus ile torreira liverpool maci icin dinlenmeli

Sallai kanat singo beke gecmeli, oyle bir hissim var
Lpool maci herturlu yenilgi olacak ,en fazla fark yemeyiz ama Alanya maci cok daha önemli en diri ve fiziken güçlü ooyuncular oynamali ,rotasyon ic sahada olmali boyle önemli deplasmanda yaparsa hoca hata yapar

Dandik futbol devam ederse ligde de cezayı keserler umarım bunların ahrazliklari yüzünden kendini dev aynasinda görüyor takım

Cl maci öncesi cikista olan bi takima deplasmanda oynayacagiz. Topcularin akli pool macinda olacak. Puan kaybina kendinizi hazirlayin

Sanırım yenileceğiz. Hatta dağılıp handikaplı yenilecegiz.

Geri
Üst Alt