⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Gercekci olmak gerekirse, Alanya maci Liverpool macindan daha onemli.
Alanya'yi yenersek 7/7 hem bizim icin buyuk psikolojik avantaj hem de rakipler icin buyuk bir yikim biz bunlari yakalayamacagiz anlaminda.

Liverpool maci kuralar cekildiginde de 0 yazdigimiz macti. Normalde de kazanma veya puan alma ihtimalimiz 5%-10% filan.

Alanya ardindan Liverpool kaybı Bjk macina bizi dusurur ama bjk yi artirir psikolojik acidan. O yuzdendir ki Alanya kazanilmali Liverpool kismet denmeli.

Bizim artik CL icin hedef maclarimiz Ajax, Monaco, Bodo ve USG olmalidir. Digerlerinden alabilecegimiz puanlar supriz olacaktir.

SON DAKİKA | Victor Osimhen, Alanyaspor maçı öncesi yapılan son antrenmanda takımla beraber çalıştı. (Nevzat Dindar)
Victor Osimhen wearing a Galatasaray soccer jersey with orange and maroon colors. The jersey features the Galatasaray logo with three stars, a Turkish flag, and the text PASIFIK HOLDING on the front. He is on a field with a blurred background.

Osimhen yine yok icardi olacak sahada diye düşünürsek ilkayi dinlendirecektir

Tahminim Lemina Toreira Yunus şeklinde cikmasi
Sağ bekte Singo Sag onde Sallai Sol önde Baris şeklinde çıkar diye düşünüyorum

Umarım böyle çıkar tempolu gümbür gümbür
Oynayacak bir ekip olur

Yolda olacağım için izleyemeyeceğim, vurduğumuz gol olsun, sakatlık bela olmasın. Mimimum 3 tane atarız diyorum. FB maçı yanıltmasın, zerre beğenmedim Alanya'yı.

bu mac cl macından önemlidir

Barış ve Yunus formda olursa kazaniriz kötü günlerine denk gelirsek işimiz çok çok zor

Geri
Üst Alt