Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.393
- 47.938
- 4.933
Kaçak yayın bilgisi veriyor adam gibi adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro geldi
3-4-1-2'de olabilir. Icardi Barış önde arkalarında Sane, bilemiycem. Maç başlasın görücez.Ciddi ciddi 3-4-3 deniyoruz sanırım
UğurcanOsimhen'i İlkay'ı Yunus 'u filan derken Abdülkerim yerine bir sol stoper alabilmiş olsaydık şu kadroya ciddi yükselirdim
Singo-Davinson-Abdülkerim
Sallai-Torreira-Sara-Eren
Sane-Icardi-Barış
Danso veya lucumi devrede gelirCiddi ciddi 3-4-3 deniyoruz sanırım
UğurcanOsimhen'i İlkay'ı Yunus 'u filan derken Abdülkerim yerine bir sol stoper alabilmiş olsaydık şu kadroya ciddi yükselirdim
Sane-Icardi-Barış
Bugün öyle olursa güzel olur, 60tan sonra osi yunus maçı çözerilk 45 dk çöpe atma şampiyonu okan buruk u kutlarım
Ziyechin Alanya maçını aldığı gibi bu maçı almasını bekliyorumSane top oyna bu maçta
Baliç konuşuyorMaçı hangi kanal veriyor yav?
Bein 1’i açtım orada eski trio yayınının tekrarı başladı.
Sol stoper diye diye dilimizde tüy bitmişti. Beraldo veya Veiga cuk otururdu.Ciddi ciddi 3-4-3 deniyoruz sanırım
Sane-Icardi-Barış
Şimdi düzeldi rtş. Benim yayında eski trio yayını vardı bjk-Eyüp maçını yorumluyorlardı.Baliç konuşuyor
Üzerinde dursak en rahat edeceğimiz sistemCiddi ciddi 3-4-3 deniyoruz sanırım
Sane-Icardi-Barış