- 3 Temmuz 2012
- 137.891
- 86.799
- 5.338
yav ogunduyu napcan fb macında mal gibiydiHem ogundu hem maestro çok düşük tutarlara alabilirdik. Bu operasyonları yapacak yöneticiler lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav ogunduyu napcan fb macında mal gibiydiHem ogundu hem maestro çok düşük tutarlara alabilirdik. Bu operasyonları yapacak yöneticiler lazım
bu info doğru mu
Nereyeosimhen yine zorla cıkıyo gibi
Koyacaz dert etmeKötü hislere sahibim!!!
Gerçekten şampiyonlar ligi için ümit vaadediyor bana daÜzerinde dursak en rahat edeceğimiz sistem
o iş için en uygun adamlardan biri milandaki pavlovic ti ama herifler satalım satmayalım derken as oyuncusu yaptılar ,herif tam azman ve hızlıBen de sol stoper istiyordum en başından beri ama profil olarak çok farklı düşünüyorum. Calvin Bassey tarzında canavar gibi fizik/atletizm kalitesine sahip bir sol stoper isterdim Singo ile birlikte rakibin üzerinde çöksünler diye
sahaya yüzü asıkNereye
bu info doğru mu
Tam olarak öyle bir adama ihtiyacımız var işte önde baskı oyununu oynayabilmek içino iş için en uygun adamlardan biri milandaki pavlovic ti ama herifler satalım satmayalım derken as oyuncusu yaptılar ,herif tam azman ve hızlı