Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.760
- 13.618
- 1.398
davinson'un atılması hayrımıza oldu belki orda kırmızı görmese 2 0dan bu futbolla maç dönmezdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarı kartlar 0 landımı acaba kırmızı yiyinceBu arada sanchez e kızdık ama maç 2-0 olsa belkide beraberlik şansımız olmazdı.
Tam bir anadolulu herif zır cahil o doğru zaten ne futbolu biliyor ne bir şeybu adamın cok macını izledim,anadolu maclarını izlemenizi tavsıye ederim,fenerli filan degil net kötü hakem
art niyetli dedign hakem palabıyık veya mete kalkavan gibi olur
bu herif2.lig hakemi zaten bu seviyelerde köylüsü sayesınde mac alıyor
Bişey diyemiyorum değil abi yanlış kere yanlış hareketNet sekilde 2-0 olmasin diye indirdi zaten. İtiraz da etmedi o yuzden. Bisey diyemiyorum
sergenden daha cesur oyun beklerdim ama 2.yarı resmen icinden mou cıktı ,geri cekilip kontra aradı korkudan
Ne saçmalıyorsun 10 kişi rakip 1-0 önde olup şöyle 3 puani versek burada banlar havada uçuşuyordu. Derbidir abicim oynanmadan kazanmaz. İstedigi kadar bitik olsun şey olsun adamlara 45 dk bişey yapamamissin yorgunsun vs biraz olmayan mantiginla düşün öyle konuşÇevirme işte cevap veremeyecegin şeylere soyluyorsan bir sey arkasinda dur bos yapma .Tjkyle berabere kalmaya böyle boş seviniyorsan git başka takım bul
sanchezin hareketi en iyi dedigmz stoperler bile yapıyorBişey diyemiyorum değil abi yanlış kere yanlış hareket
Rakip rezaletti beraberliği kurtardık diye bu hareketin yanlış olduğu gerçeğini görmezden gelemeyiz