⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

davinson'un atılması hayrımıza oldu belki orda kırmızı görmese 2 0dan bu futbolla maç dönmezdi

Yunus veya barış yerine ardayı stoper alıp leminayı ortaya çeksek maçı alabilirdik

malesef hücum oyuncularımızda ilkayın yarısı kadar teknik ve oyun zekası yok

bu adamın cok macını izledim,anadolu maclarını izlemenizi tavsıye ederim,fenerli filan degil net kötü hakem
art niyetli dedign hakem palabıyık veya mete kalkavan gibi olur
bu herif2.lig hakemi zaten bu seviyelerde köylüsü sayesınde mac alıyor
Tam bir anadolulu herif zır cahil o doğru zaten ne futbolu biliyor ne bir şey

Net sekilde 2-0 olmasin diye indirdi zaten. İtiraz da etmedi o yuzden. Bisey diyemiyorum
Bişey diyemiyorum değil abi yanlış kere yanlış hareket

Rakip rezaletti beraberliği kurtardık diye bu hareketin yanlış olduğu gerçeğini görmezden gelemeyiz

günlerdir kırmızı kart korkusu vardı içimde
yine sıçıldı maçın içine

düzgün bir hakem olsa yemin ediyorum 10 kişi alırdık şu maçk

sergenden daha cesur oyun beklerdim ama 2.yarı resmen icinden mou cıktı ,geri cekilip kontra aradı korkudan

10 kişi 11 kişiden daha iyi oynadık. beşiktaş maçlarındaki bu laubaliliğin nedeni ne bilmiyorum, liverpool maçından 4 gün sonra 1 puana yatmayı anlıyorum mesela ama santraforları amatör topçu gibi uzaktan tutup bu kadar kolay pozisyon vermenin sebebini anlamıyorum. neyse bu sefer bi mucize olur da deplasmanda yeneriz bunları belki.

her şerde 1 hayır vardır.

İlk 45 dk auta atilan uzun toplar + topu kullanamayn baris.

Ziyan edilen 45 dk ve kulubede oturmus bir hoca gorunturusu. 1-1 olunca yerinde duramadi gene ama. Cok enteresan bir profil gercekten

Açıkçası 3 gün önce çok yorucu bir maçtan çıkmış rakibin 60 dakika 10 kişi oynuyorken bu kadar etkisiz kalmak Beşiktaş adına utanç verici. İki takım arasındaki kalite farkı çok fazla. Maçın senaryosunu Sergen Yalçın'a versen bu kadar avantaj yazmazdı kendisine herhalde.

Maç öncesi de yazdım 3 sezondur iç sahada Bayern-Tottenham-Liverpool gibi çok yoğun maçların öncesine ve sonrasına denk geldi bu derbi.

Çevirme işte cevap veremeyecegin şeylere soyluyorsan bir sey arkasinda dur bos yapma .Tjkyle berabere kalmaya böyle boş seviniyorsan git başka takım bul
Ne saçmalıyorsun 10 kişi rakip 1-0 önde olup şöyle 3 puani versek burada banlar havada uçuşuyordu. Derbidir abicim oynanmadan kazanmaz. İstedigi kadar bitik olsun şey olsun adamlara 45 dk bişey yapamamissin yorgunsun vs biraz olmayan mantiginla düşün öyle konuş

Cerny çıkmazdı bence grletinden korktular korkmasalar maçı alırlardı bence.. torrera sayesinde ayakta kaldık tebrikler aslanlar!!

Bişey diyemiyorum değil abi yanlış kere yanlış hareket

Rakip rezaletti beraberliği kurtardık diye bu hareketin yanlış olduğu gerçeğini görmezden gelemeyiz
sanchezin hareketi en iyi dedigmz stoperler bile yapıyor
orada hata cok bariz apo da ve barışta ama önce apoda

Korkunç derecede kötü bir takıma bile isteye puan vermiştir Okan bey... 1-1 sonrası olan şey açıklanamaz, 6-2-1 şeklinde dizdi takımı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk’ye evinizde 1 puan verdik rezilli bu sene şampiyonluk ihtimalimiz ciddi azaldı

Geri
Üst Alt