⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Liverpool zaferinden 3 gün sonra yeni hocasıyla ivme kazanmaya çalışan Beşiktaş'a karşı 1-0 geriye düşüp 10 kişi kaldıktan sonra 1 puanı kurtarmak başarıdır bence.
Dunle ilgili tek elestirecegim kısım Okan hocanın hiç rotasyon yapmadan maça çıkması oldu. Sane, sara, eren, sallai gibi hafta arası oynamamış oyuncularla daha dinç bir kadroyla maça baslasaydik, bu oyuncuların yeniden ilk 11 için sahada extra hırslı olacaklarını düşünürsek kazanma şansımız çok daha fazla olabilirdi, bence. Sağlık olsun. Liverpool-Besiktas paketinden son derece memnunum ben :)

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada kimse pek konusmamis galiba ama Baris yine berbatti. 14 top kaybi, 5 dribblingden sadece 2si successful, 3 sut ama hepsi out. Çok ama çok kötü

Davinson'un her sene böyle 2-3 hatası ile puan kaybı olur, normaldir, güzel oynadık, helal..

Yasin Kol'a acilen düdük astırılmalı, aleni doğruyor bizi, gördüğüm en kötü niyetli ve beceriksiz hakem budur..

Direk bu akşam!! Acil!!!
Davinsonun bu hatalari olmasa zaten PL'den bize düsmezdi bu yasta. Katlanmak lazim çünkü hatasiz Davinson ligin üstünde.

Lig maçlarını hafife alıyoruz bu halimizle bile ligdeki tablo ortada ama puan kayıpları devam edebilir ciddiye almamız lazım

Asıl hedefin Avrupa olduğu belli

İlk başta oyun kuramama ve bu şişirme hastalığına çözüm bulması lazım hocanın ki, kendide dedi bu sebeple oyuncumuz sakatlandı ifadesi var. Bu milli ara çözüm için son şans, Bodo ve Usg ayrıca ligde de sert maçlar bizi bekliyor.

Analiz ekibinin kovulması gerekiyor. 1 milyon kere daha yazacağım bunu

Şu maçta 1 puan çok iyi. Liverpool maçı kazansak da anamızı ağlattı maalesef.

Milli aradan sonra Başak deplasmanında kazan telafi et bitti gitti. Fener bugün yenilir zaten 1 puan daha fark açmış bile oluruz.

Barış ben oldum havalarına girmemeli, yenilen gol de kırmızı da onun eseri
Üstüne de kaç pozisyonu heba etti
Mücadele dışında rezaletti

Yunus saklanayım havalarına girmemeli, ilk yarı yoktu, ikinci yatı oynadı ve 10 kişi üstünlük sağlattırdı

Osimhen büyük güç ama karşı karşıyaları atması lazım

Hoca ah hoca, premier istiyorum havalarına girmemeli, önce kapalı defansı açma taktikleri çalışsın. Bu kaçıncı yahu
Yapamayacaksan bari Sara’yı oynat duran toptan kilit açsın

bu maçı 10 kişiyle çevirip alsaydık lig bitmişti bugün
emot-airquote.gif

Özellikle yunusun temposu iyice düştü son maçlarda. Maç içinde ara ara çıkıyor piyasaya. Hiç tempo yok. Geçen sene üst üste o muhteşem sekanslarından sonra agzimiza bir parmak bal çaldı. Şimdi ara ara estiriyor.

Geri
Üst Alt