⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Her fırsatta bize iftiralar atan, böcek gibi sosyal medyayı istila eden karga sürüsünün üzüldüğü bir maç olmazsa forumu bırakıyorum. Bu maç büyük şikecilerle olan maçlarımızdan daha önemli benim için. 3 gün önceki galibiyetimizin sevincini hala yasiyorum; hala sosyal medyada macla ilgili içerikleri tüketiyorum ama bu maci kaybedersek sezona dair tüm inancımı da kaybedeceğim. Kepçe operatörünü sevindirme Galatasarayım.

1.40 oran veriyor galatasaray'a ne olursa olsun derbi maçı için çok düşük bir oran. kazasız belasız galibiyet alırız inşallah.
hem de bu 1.40 şuan için böyle, pazar gecesi avrupadaki ortalama oran 1.37ydi, türkiyede 0,20 daha az açılıyor genelde, yani pazar gecesi türkiye oranı açılsaydı 1.17 falan açılcaktı muhtemelen, oran sonradan yükseldi

------------Uğurcan
Singo Sanchez A.kerim Eren
Sallai Torreira Sara Sane
------Barış Osimhen

Jk bizim l'poola oynadığımız oyunu bize oynamaya çalışacak. Hem osimhen hem Barışla mücadele edecek bir defans kurguları yok. Sallai singo kanadı hem defansif açıdan hem hücum açısından müthiş olur. Zaman zaman singo çıkar sallai beke geçer. Sane Eren kanadındaysa Eren sane'nin defansif eksiklerini örter. Nolur hocam böyle çıkalım. Uzun bir aradan sonra hocam diyorum çünkü liverpool maçında utanırdın beni

-Sergen bize karşı teknik direktörlük kariyerinde çıktığı 14 maçta 4G 5B 5Y almış
-Okan hocaya karşı çıktığı maçlarda ise 9 maçta 5G 2B 2Y almış.

Gecen sene Beşiktaş'ta bize ters gelen oyuncular Gedson ve Rafa Silva'ydi. Gedson gittiğine gore, Rafa Silva'yi marke edersek zor pozisyona girerler. 3 0 alırız maci.

Gs'ın Liverpool zaferinin oluşmasındaki en önemli etkenlerden biri de, sahada futbol oynamak isteyen bir rakip ve Avrupalı bir hakemin olmasıydı. Sahada özlediğimiz bir futbol ortamı gördük. Ligimizde ise yetersiz Türk hakemleri ve faul dilencisi takımlar malesef buna izin vermiyor.

Singo'nun Gakpo'ya yaptığı müdahaleyi bir hatırlayın. Türkiye'de olsa ne olurdu? Öncelikle rakip oyuncuncu 28 takla atıp, hakemden faul dilenirdi. Hakem de direkt düdüğü çalardı.

Bu maçtaki en büyük çekincem, orta hakem olarak atanan, sahada mücadele edecek onca üst düzey yabancı oyuncuya rağmen, iletişim kuracak yabancı dili bile olmayan malum şahsın yönetim şeklidir. Gs'ın en büyük farkı fiziksel temasa dayalı oyun, malumunuz. Kendisi zırt pırt çalacağı düdüklerle hem bunu sönümleyecek, hem de tribünleri gerecektir. Bir şekilde yine maçın önüne geçme ihtimalini yüksek görüyorum bu şekilde.

Böyle hakemlerin maç yönettiği, böyle rakiplerin olduğu bir ligde oynanan maçlarda, ne konsantrasyon kalıyor, ne oyun planına bağlılık.

Onun dışında Gs'ın muhtemel mental ve fiziksel yorgunluk ihtimali tabi. İkinci çekincem.

Bjk, özellikle hücum itibariyle son derece bireysel yetenekli oyunculardan kurulu olan bir takım. En ufak konsantrasyon kaybında cezayı kesebilirler. Bu da son çekincem.

Kısacası:

Gs'ın yorgun olma ihtimalinin olması.

Hakemin muhtemel yönetim şekli ile müsabakayı futbol normları dışına çıkarma ihtimalinin yüksek olması.

Bjk'in özellikle hücumda hareketli ve bazı bireysel kalitesi yüksek oyuncularının olması.

Bu ana sebepler yüzünden, oldukça zor geçmesi muhtemel bir maç olarak görüyorum bu maçı.

Beşiktaş’ın defans hattı patates

Ön alanda baskı yedikleri her maç sudan çıkmış balığa döndüler. İlk dakikadan itibaren ön alanda yapacağımız baskıyla maçı koparırırız

Farklı kazanırsak

8781.webp

Geri
Üst Alt