⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Liverpool maçından sonra post atamayıp, umutla JK maçını bekleyenlerin; devreye 3-0 önde girdiğimizi görünce forumdaki postlarımızı okuyup içten içe kudurdukları anın temsili görüntüsü
12873.jpg

7-0
Abdülkerim
Barış
Osimhen
Osimhen
Torreira
Singo
Mert Günok (K.K)

Toreira lemina
Baris sara yunus
Icardi

Singo sanches abdulkerim eren

Turkiye kupasında
Berkan kaan
Yusuf demir sara sane
Icardi

Sallai arda unyay Metehan eren ya da jacops

Transfer listesi
Elfsborg zeneli

Hacken silas andersen

Fredrikstad maxwell woledzi

Watford rocco vata

Mevcut Beşiktaş 11 ine bakınca Cengiz Cerny
Ndidi Orkun Toure Rafa Silva görünüyor

Bu mevcut kadronun topu ilerde tutma şansı yok
Direk oyundan başka sanslarida yok

At Rafaya El Bilale kossunlar başka hiç birşey yok
Set oyununda sittin sene gol atamayacak oyuncular

Anadolu takımından tek farkları oyuncuların baskı altında top çıkarma becerileri var bitiricilikleri daha yüksek

Yani içerde Göztepe ile oynasak aynı kadro kalitesi aşağı yukarı
Okan hoca savunmadan uzun çıkıp Osimhen ve Barisla oynayıp donenleri Toreira Lemina Yunus ve Ilkayla toplamaya çalışır sa çok pozisyon ve gol buluruz geçen senede yaptı bu işi

Yoksa rakip sahaya yerleseyim basayim filan derse yorgun takım tam saha basamaz çok geçiş yer pozisyon veririz oyun git gele döner.

Oyunun özeti budur

Seneye oyuncu aramaya gerek yok. Trabzonun topçulara çöksek kâfi.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şımarıklık yapmamak lazım, fbden daha zor maç bjk bize ters geliyor , fantezi rotasyon yapmayız umarım

Liverpool maçından sonra post atamayıp, umutla JK maçını bekleyenlerin; devreye 3-0 önde girdiğimizi görünce forumdaki postlarımızı okuyup içten içe kudurdukları anın temsili görüntüsü
12873.jpg
Birinin fotoğrafını izinsiz almak ve paylaşmak sana nasıl normal geliyor? Bu tamamen haddini aşmak.
Bu fotoğraf bana ait. Benim iznim, onayım olmadan paylaşman saygısızlık. Özel bir şeyi kendi kafana göre kullanamazsın. İnsanların sınırlarına saygı göstermek zorundasın.
Hemen kaldır. Bu yaptığın hoş değil ve böyle şeylere asla tahammülüm yok. Bundan sonra da böyle bir şey yapma.

sahada intikam görmek istiyoruz savaş görmek istiyoruz!!!

Bjk çok iyi geçiş oynuyor topu bize verip kontra kovalamak isteyecekler, en büyük sıkıntıları defans oyuncuları çok kötü o yüzden önde iyi pres gücü ile sürpriz gol bulabiliriz, Osimhen oynamazsa ilk 30dk falan hayattan soğuturlar bizi Icardiyi fizik olarak sindirip sürekli pozisyona girerler, Lemina yerine Sara oynayacaksa eğer duran toptan gol bulabiliriz gibi ama gol de yeriz, Osimhen çok kritik oynarsa kazanırız oynamazsa maç ortada bence

Birinin fotoğrafını izinsiz almak ve paylaşmak sana nasıl normal geliyor? Bu tamamen haddini aşmak.
Bu fotoğraf bana ait. Benim iznim, onayım olmadan paylaşman saygısızlık. Özel bir şeyi kendi kafana göre kullanamazsın. İnsanların sınırlarına saygı göstermek zorundasın.
Hemen kaldır. Bu yaptığın hoş değil ve böyle şeylere asla tahammülüm yok. Bundan sonra da böyle bir şey yapma.
Nerden kopyaladın bu mesajı

Geri
Üst Alt