⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Hakemler temponun yükselmesine izin vermeyecektir, bu biz yorgunken işimize de gelebilir.

Osimhen sahada Sane kenarda başlayan herhangi bir 11 Beşiktaş'i yenemezse diyecek hiç bir sözüm olmaz takım Liverpool maçını kaldıramadı derim
Melekler onları istedi derim Lakayitlik simariklik Okan hocanın hatası v.s Bin tane bahane bulurum

Normal şartlarda 11 e 11 biz bu maçı handikap kazaniriz hakemler karışmaz ise

Ama Sane Ile bir kişi eksik oynarız üzerine Icardi ile 2 kişi eksik oynarız veya birisi kırmızı yer ona birşey diyemem

Bu arada Sane oynayacağına 10 kisi oynamayi tercih ederim bu arkadaş öyle yerlerde öyle saçma sapan işler yapiyorki hepsi ya gol ya ciddi pozisyon oluyor yani üstüne zararı var

4 ve üzeri fark istiyorum

31032cf2-b439-45f6-839c-475ba9ae1acc.webp

pmbe gtlü gsliler meydana çıkmaya başlamış, maça yakın daha da artar sayıları

Yasin Kol ve avanelerine fırsat vermediğimiz bi maç olsun.

Birinin fotoğrafını izinsiz almak ve paylaşmak sana nasıl normal geliyor? Bu tamamen haddini aşmak.
Bu fotoğraf bana ait. Benim iznim, onayım olmadan paylaşman saygısızlık. Özel bir şeyi kendi kafana göre kullanamazsın. İnsanların sınırlarına saygı göstermek zorundasın.
Hemen kaldır. Bu yaptığın hoş değil ve böyle şeylere asla tahammülüm yok. Bundan sonra da böyle bir şey yapma.
1000039122.webp

Bu postu okurken @Sami Karakoç

Fark diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum ? Liverpool gibi epey zorlu ve fiziken bittiğimiz bir maçtan sonra 1-0 olsun bizim olsun denilecek bir müsabaka umarım biz kazanırız.

8jkyi övenler muhtemelen ozet harici 90 dk macini izlememiş olanlar ,o yüzden cok kaale almayın, barca anlatıyorlar sanki :)
hücum ederken ve önde pres yaparken göbeği bomboş bırakıyorlar, kaç tane göbekten kontra yiyorlar, merkezden gelirsek fark atabiliriz, başak kaç kere az adamla yakaladı bjkyi o boşluğu kullanarak ama atamadılar

Beşiktaş Küçüktür ama mide bulandırır. Bugün turdukları salıncağı neticelerine sokma günü. Parçala Aslanım şu veledi zinaları.

Geri
Üst Alt