⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

apo herzaman böyle topla cıkıslar yapıyor bugun ders olmustur umarım

Oyun planı yok. Şişirme oyun, 30 metreye at koşsun.

Merak ediyorum ikinci yarıya değişiklik yapacak mı bizim taktik deha
Geride yapamaz çünkü oyuna alacagı adam yok hücum hattı desen tamamen etkisiz acaba icardiyi alıp iyice sıvar mı

Besiktas top oynamiyor adamlarin tek taktigi kaptigi toplarda hizli oynayip az adamla yakalamak bizi. Bizde tam istedikleri gibi oynadik kirmizi karta kadar.

Rotasyon şart dedik yine kendi bildiğini yaptı. Sonuç ortada. Ah be hocam.

Abi anlamıyorum yemin ederim anlamıyorum. Puana ihtiyacı olan bjk sakin olup fırsat kollayacagına amatör küme takımı gibi telaşla saldırmak nedir

Okanin ilk 15 taktigi tutmadi.. bjk bizi liverpoolu yendigimiz taktikle yeniyor birak topu bize kontra atakla defansin arkasina sark

Bunu beklemiyorduk

Ama skor hala çevirilecek durumda

Taraftarın takımı itmesi lazım maalesef ki skora ve oyuna göre bağırılıyor gole yaklaşınca başlıyorlar

ya yok onu değiştirsin yok bu değişsin şu olsun falan polyannacılığı bırakalım 10 kişi kaldı takım zaten ,bitti maç

Vay efendim neymiş beşiktaş kötüymüş tek kulvarda giden takıma kötü de sene sonu görelim. Adamların gayet iyi bir kadrosu var her hafta niye hafife alınıyor anlamakta güçlük çekiyorum daha 6 tane CL maçı var üstüne yorgunluk olacak zor fikstüre giriyoruz sonumuz hayrolsun.

Geri
Üst Alt