⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Yunus çıksın Eren girsin demekten başka birşey diyemiyorum zira maça katkı sağlayacağını düşündüğüm kimse yok yedeklerde

Sara böyle maçların kilidi
Geçen sezon kaç tane maçı çözdü, okan sandı ki uçuyor kaçıyoruz

Malum rizeli şahıs takımı resmen sabote diyor.
Daha da ağır şeyler yazacağım da ceza almaya değmez.

Başımıza gelebilecek bütün belalar ilk yarıda geldi. Kalemize bi meteor düşmediği kaldı.

Beşiktaş yalayıcılarıda başladı 🤣 gidin az ötede yalayın rakip takımı

Maçın başından bu yana geriden oyun bir türlü kuramadık.

her jk maçnıda aynı muhabbet eskiden icardi kurtarıyodu artık o da yok

Bu maçın böyle olacağı belli değil miydi kadrolar açıklandığında? Salı günü g.tü çıktı takımın koşmaktan, bugün yine aynı adamlar sahada. Rezillik.

Hani rotasyon yeterliydi 90 dakika yüksek tempo yaptığımız maçtan sonra rotasyon bile yapamıyoruz...

Bugün çıkıp hoca hesap vermeli yorgunluk bahanesini kabul dahi etmiyorum çünkü kadrom yeterli demişti eğer öyleyse çık maç sonu hesap ver.

Abi geri çekilip kontra ve duran top kovalayacaksın. Paşalarımız ileride bekliyor öylece.

Beşiktaş bir bok yok ama okan nedense her Bjk maçında sapıtıyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların tek silahı top kapıp hızlı çıkmak. Hazırlanmamışız malesef.

Silva'nın her maç bize aynı pozisyonlara girmesini görmemeye devam.

Ne olursa olsun yine bu hakem yine 10 kisiyiz. Golden önce torreiraya faul var. Neden rotasyon yapilmaz böyle macta anlamiyorum. Böyle zor gecmis avrupa maclardan sonra böyle maclari kazanmak icin biraz oyunun olacak öne dogru düzgün, bizde bu yok zaten. Rastgele oyun, eger iyi oynumuz olsa zaten liverpoolu rahat 2:0 yapmistik. Hersey savasmakla olmuyor birazda futbol oynayacan.

Geri
Üst Alt