⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Hani rotasyon yeterliydi 90 dakika yüksek tempo yaptığımız maçtan sonra rotasyon bile yapamıyoruz...

Bugün çıkıp hoca hesap vermeli yorgunluk bahanesini kabul dahi etmiyorum çünkü kadrom yeterli demişti eğer öyleyse çık maç sonu hesap ver.
herkes liverpool macı kadrosuyla oynansın dendi

rotasyon yapsak hocaya niye rotasyon yaptın fırcası atacaktınız

ben frankfurt 2.golünden sonra izlememe kararı aldım , liverpool maçını da izlemedim hatta onun gazına gelip ''iyiymişiz yav bu maçı izleyeyim bari'' düşüncesine de girmedim.Okan Buruk anca işe fedailerini kandırsın , onlar izlesin

rafa denen herifin tek olayı savunma arkasına koşu atmak sen gidip savunmayı ortasahaya kadar çekiyosun dahiyene fikir gerçekten

Üç gün maça hazırlanmak yerine bol bol laylaylom yapılmış belli ki, konsantrasyon falan hak getire.

En büyük korkum, Okan hoca orta sahayı boşaltıp çift santrfora geçeyim falan der, sonrası skor bakımından faciaya döner.

Şimdi sıra orta saha çıkarıp Icardi almakta. Gelsin ondan sonra 3-4 gol. Hadi hocam, yapabilirsin

Sane girmeden şansa mansa bir gol atmak zorundayız yoksa top kayıpları takımı düşürür. Golden sonra girerse de alırız. O gol çok elzem

Sorunun temeli set oyunu ile alakalı hızlı oyunla alakalı hiçbirşey yapmıyoruz. Üstüne birde riskli oynayınca tek top kaybı yada birinin adamını takip etmemesi bile gol yememize sebep oluyor. Temelde cok hatalar var maalesef.

Geri
Üst Alt