⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

hoca sane sara ile arayı düzelt

takımın bu adamlara ihtiyacı var

Normalde beraberlik kötü olurdu ama bu şartlarda iyi sonuç icardi o sakatlıktan sonra bitmiş malesef eski haline dönmesi çok zor sezon sonu vedalaşılmalı

Uzun zaman sonra ilk defa puan kaybına üzülmedim Liverpool maçında 90 dakika ciddi efor sarfetmiş 4 gün sonra 35'nci dakikada kırmızı görmüş devreye 0-1 girmişiz olabilecek en iyi senaryo 1-1'di rakiple olan farkını koruduk yarın fener Samsun'a gidiyor orada da puan kaybı olabilir minimum hasarla atlattık diyebilirim.

Herşeye rağmen yenilmemek önemli. Bjk nin şu durumu görünce üzülüyor insan. Vurup geçebileceğimiz maçtı. Gökhan Jurasek beklerini ezmemiz lazımdı.

10 kisi ile kaybetmemek de iyidir

ama serinin bozulmasi üzücü, hele su jkye karsi olmasi daha da üzücü

Bu maç tamamen Okan’a yazar, geniş kadronun meyvelerini topladı umarım yarın destan gibi sakatlık raporu yayınlanmaz

Kral çok art niyetli bir bilmem ne evladı bu adam öyle böyle değil, yüzünden gs düşmanlığı akıyor adamın
bu adamın cok macını izledim,anadolu maclarını izlemenizi tavsıye ederim,fenerli filan degil net kötü hakem
art niyetli dedign hakem palabıyık veya mete kalkavan gibi olur
bu herif2.lig hakemi zaten bu seviyelerde köylüsü sayesınde mac alıyor

Sane, Icardi ve Sara leş atıyor. Sallai ve Eren yedekten girip iş yapan tek oyunculardı. Rotasyon yapacak malzeme kağıt üstünde var ama saha içinde yok.

Takımın hocasına rağmen puan alan oyuncularımızı kutluyorum.

Liverpool maçından sonra yorgun şekilde bjk maçına çıkmış üzerine önemli oyunculardan singoyu sahada bırakmış üzerine 1-0 geriye düşmüş üzerine çok erken 10 kişi kalmış hemde alternatifsiz stoperi atılmış bir takımın 1-1 yapıp maçı bitirmesi bence takdire şayan.

Takıma inanıyorum bugün daha da inandım. Biz yine bu ligi alacağız her renkdaşımın kafası rahat olsun.

Geri
Üst Alt