⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Her şeyi anladım da şu ofsaytı gördüm diye oynatıp sonradan durdurmasını hiç kimse açıklayamaz ve bunun hakkında yönetimin gerekeni yapması lazım
Oradaki pisliği anlamadiniz var dediki hocam dur lemina faul yapmış ofsayt değilse kırmızı kart
O yüzden durup ofsayta baktı ofsayt çıkmasa kırmızı çıkaracaktı şerefsizin cocugu

Ilk hatada hakaret beddua edenler baska haftaya artik . Sahi siz taraftar mısınız

BAY 90dk kendini yırtmayacaksa ne ise yarar? Geriye düşmüşsün kırmızı görmüşün, hakem seni ince önce doğruyor ama sıfır reaksiyon.
Hainlik seziyorum….

Şu Beşiktaş, Fener'i yenerse şaşırmam. Adamların kadrosunu boş yere boklamaya gerek yok. Sergen Yalçın çok zeki bir teknik direktör, kısa sürede gelip daha iyisini yapamazdı.

Dostlar sakin olalım

Kimseyi küçük görmeyelim..

Evet biz bunların 3 misli iyi takımız ama
futbolda böyle günler de olacaktır.

Bence kırmızı kartla uzun süre yenik giden bir maçta 1 puan da çok önemli bir kazanım..

Namağlup şampiyonluk yolculuğunda kimsenin hatırlamayacağı bir maç olacaktır..

2 puan kaybı hiç problem değil bu takım bu ligin üstünde. Problem şu Sara Sane İcardi gibi yıldız maliyetli oyuncuların bitik durumda olması biraz olsun kıpırdasalar takım rahatlıyacak.

halil umut meler derbi istememesi yüzünden bu tarz no name herifleri hakem yaptılar işte özet bu

ic sahada her sene yenıyorduk deplasmanda da 1 kere yenıldık sanırım o da gecen yıl
sergen bana göre kendi takımına guvenmıyor yanı tekerlekleri biraz gec patlaması feneri streste tutmaları bence işimize gelir
Bu yeni stad açıldığından beri orda 1 g 1 b aldık sanırım

Buguj Baris sivadi ama takima helal olsun. 70 dakika 10 kisi gene de sekiztastan iyiydik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bjk den bi yol olmaz bu arada biraz iyi defans yapan ve topu bunlara bırakan tüm takımlar puan alır.

Geri
Üst Alt